e72 problem

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Torej po Slovensko naložiš gor nov FW preko Nokia updata?
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne to... jaz imam preko OVI narejeno sinhornizacijo in nastavim samo račun ter mi takoj na telefon prenese vse kontakte, beležke ter ostalo sranje...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Pa to isto lahko tudi s drugim programom delaš ,s tem ki jaz delam.

S katerim? Sicer pa mi ta ovi kar paše, vsak dan preden grem spat kar preko WiFija sinhorniziram zadevo... Sicer pa preden naredim vse na novo naredim z PC Suitom backup!

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Poročaj, če bo kaj pomagalo. Jaz bom zdaj mesec brez Fringa, potem ga bom dal pa nazaj, da vidim, če se bo težava ponovila. Drugače bo treba pisati na Fring support, če lahko kaj ukrenejo glede tega v novi verziji.

Zdaj dela normalno! Bom poskusil dobiti ta staro verzijo Fringa, saj je bila čisto OK. Kako pa se nastavi že vgrajen vmesnik za VOIP? Vedno, ko sem poskusil kaj nastaviti, mi je ponudilo samo Gizmo ali nekaj takega, jaz pa bi rad vnesel podatke drugega SIP ponudnika.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Kje se izklopi "način z varčevanjem energije"? Ker bom drgač telefon naslednjič u pm poslal ko bo šla batrija proti koncu
Zakaj mi utripa SMS ikona na namizju? Prostora je dovolj!

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
V meniju sporočila je kar nekaj ; sporočila na sim , sporočila v celici , ukazi za storitev , in dol nastavitve od besedilnega do drugo .Probaj še to .Razen če ni kaj v kakšnem sms-ju noter

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Zakaj mi utripa SMS ikona na namizju? Prostora je dovolj!

Isti problem ma moj sosed, pa mu ne znam pomagat
confused-1.gif

Sporočila > možnosti > sporočila na SIM > označi vse in briši.
Ni za kej