Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi mene je na začetku, ampak bom kar ostal pri iPhonu. Če ga ne bi imel, bi zagotovo vzel e71. Sem kar vesel da imam jabolko v roki, ker me vedno znova "zagrabi" in lahko počnem z njim kaj novega...
Če bi resno sedaj razmišljal o menjavi, bi počakal na BB 8900, ki upam da pride kmalu... bom videl
Probal sem direktno iz telefona preko naslova mini.opera.com... pa je javilo, da ni taprava jad datoteka ... probal nekajkrat... Potem pa sem snel preko racunalnika in si poslal na telefon in namestil...
meni dela slovenska Opera Mini čist normalno, brez kockic in požiranja šumnikov.
mi je pa prednost Nokie to, da ima querty tipkovnico in da nima touchscreena - včasih ko delam, rabim kaj na hitro natipkati, in se mi zdi, da gre takole najhitreje.
dobro, res da P1i touchscreen ni ravno primerljiv z iPhonovim, samo lahko pa primerjam funkcionalnost in ta je zaradi touchscreena, vsaj zame, slabša.
Tako, kot pravi Gamero, poskusi prek Nokiinega brskalnika povoziti sedanjo namestitev, ker mislim, da bo z inštalacijo prek kompa isti rezultat, namreč nekaj ni v redu z datotekama.
Potem imaš resno težavo, ker, kot sem že omenil, z datotekami, ki se jih potegne s kompom, nekaj ni v redu.
Lahko pa poskusil naložiti moji datoteki, ki mislim, da bi morali delovati - povezava .
Naloži si program za YouTube: esystem.blogspot.com/2008/01/m
Nato pa v Real Playerju določi za Pretakanje privzeto dostopno točko ter daj najvišja vrata UDP na 6999.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.