Bil, kaki dve leti nazaj. Po moji oceni takrat 10/10. Od postrežbe do okusov.Evo, sedaj bom pa jaz svojo močnejšo polovico za "šmuziverseri" peljala k Jezeršku. Kdor je bil že tam prosim za oceno le te. Da ni samo show tu, ker očitno obadva zelo rada dooobro jeva.
Bil večkrat, na tisto lokacijo me vežejo lepi spomini in sem se vsaj 1x letno "oglasil". Žal bom rekel, da me s hrano ne impresionirajo več. Pred leti sem si rekel, da je bilo pa kar dobro. Potem pa je bilo vsako leto nekako malo slabše ali povprečno. Predvsem pa nič posebnega za gosta, ki se vrača, saj čisto premalo spreminjajo majhen jedilnik.Evo, sedaj bom pa jaz svojo močnejšo polovico za "šmuziverseri" peljala k Jezeršku. Kdor je bil že tam prosim za oceno le te. Da ni samo show tu, ker očitno obadva zelo rada dooobro jeva.
Predvsem pa nič posebnega za gosta, ki se vrača, saj čisto premalo spreminjajo majhen jedilnik.
Ti bom dal en odgovor. Sef Jure iz ene 4 klobukov gostilne sebe in prijateljico Danijelo zna pelat v eno cist domaco gostilno ob ribniku....da se najesta po domace in dobro.Mene pa zanima, kam greste potem na naslednji obrok, ker od teh masterchef obrokov se sigurno ne najeste.
Jaz še nikoli nisem šel lačen domov, prej nasprotno. Enako poslovni partnerji, prijatelji ali družina.Mene pa zanima, kam greste potem na naslednji obrok, ker od teh masterchef obrokov se sigurno ne najeste.
V Zemonu sem bila in je bilo resnično vrhunsko, po moje bo to obisk za 25 obletnico, heh...No dobro, Jezeršek ni ne po imidžu ne po ceni ne po samem nivoju primerljiv s kakšnimi drugimi gostilnami.
Jaz sem bil nabolj zadovoljen na Zemonu, v bivšem Podvinu, v Kobjeglavi ...
Pri Jezeršku sem bil nekajkrat (če govorimo o lokaciji na Brniku), ampak me hrana ni nikoli navdušila. Mogoče sem imel prevelika pričakovanja, ampak tja grem če me kdo povabi, za svoj denar pa izberem kaj drugega.
Jaz se najem, ampak je bolj problem, da me potem še 2 dni tišči v trebuhu, ker v enem popoldnevu zmešaš 1000 različnih prebavljivih in neprebavljivih sestavin, ki jih telo ni vajeno. Običajno po teh hodih potem 3 dni tak smrdljivo prdim, da 2 noči nič ne spim, ker hodim vsake pol ure na balkon spuščat plinov.Mene pa zanima, kam greste potem na naslednji obrok, ker od teh masterchef obrokov se sigurno ne najeste.