Dvolicnost ali primitivizem

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
imaš pa živce kot štrik
le kolko časa še ??

Čimdlje. Da se scufa še njemu, kam naj se obrnejo njegovi otroci? Če rabijo kaj, je to "steber", ki je vedno tam in vedo, da bo vedno tam. Saj to ni težko razumeti in ni zgolj lastnost otrok, ampak vseh ljudi, da se počutijo bolj varne, če vedo, da se na nekaj ali na nekoga lahko zanesejo brez strahu, da se bo še to sesulo. Bo pa za to plačal on (z živci, denarjem, časom in še čim) zato, da njim ne bo treba. Fer? itak, da ne? Ampak bog pomagej, to tako zdaj je in treba je ubrati najboljšo pot, ki se jo trenutno da, pa čeprav je klinčeva.

plačujem..z denarjem...prevelike zneske. hudo prevelike. vsako leto več kot letno plačo.
živci..sem se naučil veliko in jih ohranil. v vsem tem času nisem požrl več kot dveh, treh škatlic usranih pomirjeval. sem pa požrl več k deset škatlic proti glavobolom. a sem tut to uredil. se spomnim enkrat, pozimi..me je razjezila in sem skidal cel blokovski parking, cca 30 parkirnih mest.
čas..ja čas pa ne znam in ne morem ustaviti in še manj vrniti. to je edina postavka, ki gre mimo mene, ki pušča globoko sled, brazdo, ki jo znam prestopiti, a vem, da popraviti je ne morem. vse ostalo lahko in bom.

je pa, kot sem že rekel, treba dojet dogajanje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.173
113
zajebano,

Jaz bi vsako takšno zadevo, anomalijo, javljal na CSD, naj delajo zaznamke, ko se bo tega sranja nabralo, pa jovo na novo. Je par es da cloveska zlethnoba ne pozna meja.
Dobra kajla je tudi, da enostavno najdeš hudo mladenko in tudi na zunaj pokažeš da se ti jebe za bivšo ženo. Otroke pa normalno kot da nič ni. Koliko se pač da.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Bere Alter?
sprasujem se.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zajebano,

Jaz bi vsako takšno zadevo, anomalijo, javljal na CSD, naj delajo zaznamke, ko se bo tega sranja nabralo, pa jovo na novo. Je par es da cloveska zlethnoba ne pozna meja.
Dobra kajla je tudi, da enostavno najdeš hudo mladenko in tudi na zunaj pokažeš da se ti jebe za bivšo ženo. Otroke pa normalno kot da nič ni. Koliko se pač da.

hahaha..car
na csd pisat je isto kot nič. sem pisal, pišem. in? več kot pol leta so rabili ob zadnji selitvi jedine, da ugotovijo ker center je pristojen in ker ne. pol leta! jaz nisem imel stikov v tem času, oni pa mi niso znal povedat a so otroci ok. v katerem vrtcu so. nič.
csd je dober za pijančke, mogoče kako socilano zadevo reševat..talat denar ne zna, delat v ločitvah pa sploh ne. toliko bedarij kolikor jih anredi csd jih še nisem srečal. pa se mi en da pisat. bo v blogu..
nabral..ja, tam je za pol metra papirjev.

mladenko...ja..mam mladenko. ne vem zakaj mi bog ni dal, da jo srečam prej. sprejela je vse tri otroke..kot svoje. igra se z njimi..ustvarja. šiva za njih. rada jih ima. lani je vztrajala, da plača morje tudi za njih in gremo skupaj. še več, njeni starši jih imajo radi. zdej se bliža pust..dve leti nazaj povemo njeni mami, da otroc imajo pustne obleke, a mami ni dala...da sva jezna.. v eni uri je bila mama pri nama in v rokah nova pustna oprava. otroc morjo met pusta mekani. ok, ok.
mladenka je drgač top. poleg otrok je tudi drugače zame sanjska ženska. kuha odlično. posrpavljeno je. dober sogovornik je. lej..sorodni duši. vzgojena kot sem jaz.

in dva meseca nazaj sva dobila otroka..če bereš prvi post..novorojenček čaka prvo cepljenje, zato me je bilo strah noric. strah iz izkušenj z jedino. ona ej rekla..ko ji j mater. če je taka je taka. bomo cepljenje premaknil, prpelj otroke, gremo na sneg. hebeš njo. mladenka ni steber opore..je...planet opore.

mladenka je šla in kupila kolesa za otroke. se je z njimi podila in mi pomagala naučit jih kolesarit. v časih, ko mi je sodišče dopovedoval, da nakup koles ni nujen, ker ne rabijo nujno za preživetje. so pa nujni čiki in pir za mamo.
mladenka jim je zrihtala cunje, rolerje, peljala drsat.

brez mladenke bi bil v sočnem dreku.

tko da..10k še nisi zaslužil
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.173
113
ena opcija je še, da jedini zrihtaš službo, da se bo mal zaposlila in ne bo mislila na hudobijo. Druga varijanta je tudi, da je zrihtaš poštenga jebača, da jo dobro požge, da ne bo hudobija in žlehtnoba ven tolkla. To so vse problemi.

10k€ pa kam bolj pametno naloži.
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
kdaj pa je bila jedina na tv? hmm... idealna ženska... čiki pa pir:)

drugače pa kdo je tuširal? ti ali jedina?

aja lepo da si srečen. pazi da sreče ne izgubiš...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ena opcija je še, da jedini zrihtaš službo, da se bo mal zaposlila in ne bo mislila na hudobijo. Druga varijanta je tudi, da je zrihtaš poštenga jebača, da jo dobro požge, da ne bo hudobija in žlehtnoba ven tolkla. To so vse problemi.

10k€ pa kam bolj pametno naloži.
wink-1.gif

sem rihtal šiht..noče
jebača je sama zrihtala..a je bila šele druga ljubica. je bil šk, ko je ugotovila, da je druga ljubica, ne prva. mam pismo v sefu na banki. komedija. v stilu..prasec, na dopust si vzel njo namesto punce, kako si lahko tak. kaj delaš punci. a ja, sej res..kaj delaš tut men. obe si naju povabil.

10k je še na voljo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kdaj pa je bila jedina na tv? hmm... idealna ženska... čiki pa pir:)

drugače pa kdo je tuširal? ti ali jedina?

aja lepo da si srečen. pazi da sreče ne izgubiš...

rtv slo, dobro leto nazaj. mogoče dam link.

jaz tuširam z ledeno vodo? mater..poznaš me..a se ti zdim prfuknjen? jedina je imela to vzgojno. otroc lepo povejo. ko nas je stuširala z mrzlo vodo nas je tako zeblo, da potem nismo imel časa razmišljat o neumnostih, ampak smo razmišljal kako bi se pogreli. tuširanje je sledilo recimo zvečer, ko niso zaspal na ukaz.

srečo upam, da ne izgubim. grem zdej sesat, pa likat.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.173
113
OMG, pa kolk je to staro, a si ti same najstnice ženil...vem leta niso pogoj za hormonske izlete v vesolje. A vseeno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.173
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sej vprašanje je bilo bolj retorično... sej edal razbrat da je jedina tuširala... revica k ji nedaš € za toplo vodo...

ja daj link na pm...

komentiral sem jebačino ne tuširanje. Tuširanje lahko mogoče celo pomaga- teorija šoka pa to.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kristusova? kam si gledal..do te starosti se večina skulira..no, očitno ene ne.

lej..lahko bi rekel, da določenih indicev nisem videl, ker sem bil neumen. določenega dela si pa tut v sanjah nisem predstavljal.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Jez te popolnoma razumem, ker sem podobne psiho variante (z obratne smeri) doživela tudi sama. In ti povem, da se taki nikoli ne naveličajo. Izsiljujejo preko otrok. Ščuvajo jih proti tebi. Če so dojemljivi, jim na koncu tudi uspe.
smirk-1.gif

Mene je še preko psa. Obesil ga bom in ti ga prinesel na prag.
bonk.gif

da te vprašam, kar mene sprašujejo

kam si gledala prej, da tega nisi videla?

In vprašanje je čisto na mestu. To bi te tudi jaz prvo vprašal... Če je taka situacija, si ne predstavljam da sta imela tri otroke skupaj... Saj verjetno že prej ni moglo biti vse ok, glede na to kar se zdaj dogaja... Imaš pa dobre živce, marsikomu bi se že odpeljalo...

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Odgovor je lahko zelo preprost in pregovoren: ljubezen je slepa.

Nazadnje urejeno: