Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
imaš pa živce kot štrik
le kolko časa še ??
Čimdlje. Da se scufa še njemu, kam naj se obrnejo njegovi otroci? Če rabijo kaj, je to "steber", ki je vedno tam in vedo, da bo vedno tam. Saj to ni težko razumeti in ni zgolj lastnost otrok, ampak vseh ljudi, da se počutijo bolj varne, če vedo, da se na nekaj ali na nekoga lahko zanesejo brez strahu, da se bo še to sesulo. Bo pa za to plačal on (z živci, denarjem, časom in še čim) zato, da njim ne bo treba. Fer? itak, da ne? Ampak bog pomagej, to tako zdaj je in treba je ubrati najboljšo pot, ki se jo trenutno da, pa čeprav je klinčeva.
plačujem..z denarjem...prevelike zneske. hudo prevelike. vsako leto več kot letno plačo.
živci..sem se naučil veliko in jih ohranil. v vsem tem času nisem požrl več kot dveh, treh škatlic usranih pomirjeval. sem pa požrl več k deset škatlic proti glavobolom. a sem tut to uredil. se spomnim enkrat, pozimi..me je razjezila in sem skidal cel blokovski parking, cca 30 parkirnih mest.
čas..ja čas pa ne znam in ne morem ustaviti in še manj vrniti. to je edina postavka, ki gre mimo mene, ki pušča globoko sled, brazdo, ki jo znam prestopiti, a vem, da popraviti je ne morem. vse ostalo lahko in bom.
je pa, kot sem že rekel, treba dojet dogajanje.