Dvolicnost ali primitivizem

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ko so prvi trije otroci cakali cepljenje ni bilo stikov z zunanjim svetom. Vrtec sem placeval, a oni so bili doma z jedino.

Danes otrok caka prvo cepljenje. Pazimo, da nismov stiku z bolanimi.
In danes je moj stik s prvimi tremi. Pri enem v vrtcu imajo norice. Bolni otrok je zapustil smucanje in sel domov. Prosim, da stik ne izvedem in ne izpostavljam dojencka po nepotrebnem, a dobim 'tvoj stik je'.

Je to dvolicnost mame, al primitivizem?

I

Izbrisan uporabnik #488

Dosledno izvrševanje odločbe
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Priznam, da sem tvoj post moral prebrati 2x (drugič z očali), da sem zapopadel point.
redface-1.gif

Menim, da je to žlehtnoba in škodoželjnost. Ampak, nič bat. Ni rečeno, da je kdo od prvih treh fasal norice, niti ni rečeno, da boš ti virusonosec naprej, niti ni rečeno, da če prva dva pogoja obveljata, da se bo dojenček okužil.
Itak mora pa otrok otroške bolezni enkrat dat skoz, prej to opravi, bolje je zanj. Zate pa jasno ne, ker dojenčku ne moreš dopovedat nič. Ampak enkart boste pač morali it skozi te otroške bolezni. Saj pol ko jih preboli, je nanje imun.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.532
7.050
113
koliko nazaj so se začele v vrtcu norice, če morebiti veš? je bil to danes prvi primer v vrtcu? inkubacijska doba je 10 dni pa naprej. če je bil ta danes prvi, potem ni problem. če ne oziroma ne veš, je pa morebiti res bolje biti previden. saj norice res niso tak bav bav, ampak 3 mesečniku ob dejstvu da bo že tako najbrž malo bogi kak dan, pa verjetno res ni za nastavljat novih bolezni. z njene strani tu ni dvoličnosti, vajini otroci so OK, tvoj pa kao ni njen problem. primitivizem? prej to, ja. vsekakor pa nagajanje brez veze, razen če ima do naslednjega tvojega stika vse splanirano in zorganizirano in je nemogoče prestaviti. pa najbrž ni v tem štos....

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Softi pravopis !
27.000 postov pa si še vedno polpismen !
Daj malo se potrudi ,da bo čitljivo.
Enako ,ko pri imigrantih po tridesetih letih še vedno pričajo.
Več ne verjamem ,da se nočejo naučit jezika ,pisave enostavno se ne morejo.
Pač ne gre v glave.
£ep pozdrav.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
340
11
18
Pi*** mater. Kaj je to Google Translate? Brain killer za brati. Zdaj pa me glava boli, ko sem desetkrat prebral. =]

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
kar se pravopisa tiče... lepo da obstajate nekateri ki si z "opozarjanjem" na napake napihujete ego

drugč pa softi... tole je pač tipično "podrkavanje". posledica dolge "vojne" in LJUBOSUMJA! sploh slednje je tuki najmočnejši faktor...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kar se pravopisa tiče... lepo da obstajate nekateri ki si z "opozarjanjem" na napake napihujete ego

drugč pa softi... tole je pač tipično "podrkavanje". posledica dolge "vojne" in LJUBOSUMJA! sploh slednje je tuki najmočnejši faktor...

Kako to misliš napake? Jaz si recimo predstavljam kaj hoče povedat, ampak z VELIKO domišljije.

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.906
113
Ne zganjaj drame po nepotrebnem. Če je mama prebolela norice in se otrok doji, bo norice prebolel z dnevom vročine in tremi pikami.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Hvala za spodbudne besede. Tocno tako je in bo. Lepi dnevi druzenja, sankanja, kepanja, dobre hrane, ki jo pogresajo itd.
Ostalo je del procesa. Je pa pozitivno prebrat poste.

Hvala.

Btw
Alko, verjel ali ne, ampak sem preprican, da se je ravno odpravljala proti mestu prevzema otrok. Ne vem ali z namenom, da preveri a jih znam prevzeti, ali z namenom videti me. Ji bom v potovalko prilozil sliko ali dve, ce je bil namen spocit oci.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.983
113
pri taščici
Haha dobra tale zadnja s sliko.
Sicer pa tudi jaz nisem razumel vprašanja glede teh noric. Pa čeprav občasno spremljam njegove objave na temo jedina.
Mogoče je to narobe da je nedeljsko jutro.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.983
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ko so prvi trije otroci iz prejsnjega rahmerja cakali cepljenje ni bilo stikov z zunanjim svetom. Vrtec sem placeval, a oni so bili doma z jedino.

Danes otrok iz novega razmerja caka prvo cepljenje. Pazimo, da nismov stiku z bolanimi.
In danes je moj stik s prvimi tremi. Pri enem iz med njih imajo v vrtcu norice. Bolni otrok je zapustil smucanje in sel domov. Prosim, da stik ne izvedem in ne izpostavljam dojencka po nepotrebnem, a dobim 'tvoj stik je'.

Je to dvolicnost mame, al primitivizem?
Sem malo dopisal po moji domišljiji. Je komu bolj jasno?
Dobro se mnoziš.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Tocno tko Hanzi.
Mnozim? Rad imam otroke. Rad ji crkljam. Rad se igram. Rad se ukvarjam z njimi. Tri iz prejsnjega razmerja vidim na 14 dni. To je zame in za njih premalo, a nekdo vztraja. Zelel sem si otroka in ona, nova, si je zelela otroka. Je cudovita mama. Dar materinstva je pokazala ze pri unih treh in me ni bilo strah oz niso prevladala izkusnja z jedino.
Otroci imajo dojencka radi. Nori so nanj.

Tko da... Smo srecni, veseli in se imamo radi. Jedina podkusa rusiti idilo, a je vedno manj ucinkovita. Dogajanje na polno dojemata starejsa dva in se komentarjem lahko samo smejis.

Cas dela svoje.

Zdej pa zajtrk pa na sneg.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.983
113
pri taščici
Lepo je to brati,verjamem da bos enkrat tudi to uredil. Če ne prej ko bodo otroci sami odločali pri kom želijo biti. Takrat se lahko pokaže tudi palica za jedino. Sicer boš otroška leta zamudil,ampak tudi na stara leta je lepo imeti otroke/vnuke rad. In takrat bo mogoče jedina jambrala da je nihče ne mara.