ksz..
Ma pri nas v Siski (koseze) tudi konstantno dvigajo brisalce. Sicer je promet tam prepovedan, ampak vseeno. Se mi prav smilijo nekateri ki imajo avtomobile pred blokom, ki vsak dan dobijo erekcijo brisalcev.
Tukaj je polno neki lokalnih serifov, najtecnejse so pa ene zenske (samske, zdolgocasene,...). Ena zvi direkt pod nami, klice policijo, se skoz nekaj zgraza ... nimas kej.
Vem tudi za primer da je nekdo konstantno metal na nek avto smeti (!). Pac namesto da bi vrecko vrgel v kanto jo je stresel na en avto, ki ga je kao imel "na piki". In se je stopnjevalo, od papirjev, odpadkov, se ostanke spagetov je vrgel gor. Bolan narod.
V nasih garazah je pa drug 50letni pacient. Kadarkoli sem sel mimo njega z avtom (hitrost okoli 30kmh, res nisem divjal) je mahal kao "bolj pocasi" pa nekaj pizdil. Potem ko sem parkiral v garazo je pa iz 50m stran nemo me opazoval. No jasno na cesti on ni bil noben angelcek - ga videl ko je sel v rdeco, izsilil je mojo mati enkrat, brez zmigavcev,... Kriza je bla sploh ko sem sel mimo njega z motorjem (35km/h, sem prav gledal na stevec, je pa res da ropota ornk). No sva prisla v "verbalni disput" in ko sem mu povedal zakaj on meni ne bo govoril kako naj vozim, sploh glede na to kako on vozi nimam vec tezav z njim
Hecna je bla tudi ko sem imel en avto parkiran v koridorju spodaj. Je prisel lastnik sosednjega avtomobila do mene, mi skoraj priprl vrata kao da nisem mogel ven in zacel z "opazil sem da tvoj avto ni najbolj priljubljen tukaj..." in me potem skoraj obtozil da jaz kradem tablice .. krneki
ah ja vsaj dolgcas ni