Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
vzameš ponev, spečeš not 5kom, ko so pečeni, daš na krožnik pečene, streš nove v ponev, in medtem ko poješ tiste iz prve runde, je druga runda že pečena. In ponavljaš, dokler nisi sit. (enkrat sem mislim da 23 snedel na tak način.)
In ko pomisli človek, je to hitreje, kot pa kuha juho, delat solato, kuhat testenine/krompir in poleg še kako meso.
Jajce se v bistvu metabolizira zelo hitro, ni to čisto nič vlaknik in podobnega sranja ki se potem fermentira v debelem črevesju Načeloma jajce prebavi že tanko črevo.
nisem prijavljen na Pinterest da bi lahko prebral za kaj gre, a to je 14 jajc na teden, max priporočena doza (trdo kuhanih) pa je 5 na teden. Kaj je torej prav ?
Iz smernic zdrave prehane, ki pa je seveda daleč največja zmota moderne medicine, izhaja pa iz dogme, da so mašobe slabe in da zaradi maščob fašemo srčno-žilna obolenja.
Ob jajcih, ki se bodo med velikonočnimi prazniki gotovo znašla na naših krožnikih, velikokrat slišimo opozorila o nevarnem holesterolu, da obležijo v želodcu in da se jim je n...
Sam jih na dan pojem 5-9. Cca 10 let 5-6 komadov vsako jutro. Občasno dodam kak mali kos kruha, v večini primerov pa nič. Najboljši so z ocvirki
Bil tudi že pri dohterju na pregledu, vse bp kar se tiče holesterola in drugih stvari. Moj bmi je v zlati sredini oz za moje mnenje bi raje kako kilo več imel ...
Sem pa tudi dokaj aktiven, ne pijem kave, alkohola, sokov, ne kadim...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.