bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.555
16.869
113
Me prav zanima kaj sta imela ta renault (sej je to belo vozilo renault kajne?) in mercedes od prej, več kot očitno je meca ravno zaključila z enim manevrom, ki je vključeval prehitevanje čez neprekinjeno črto pred krožiščem in je bil to potem "trigger-point" za izjemno debilno dejanje belega. Kdo bi vedel koliko časa sta se že prej zezala :D

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.803
2.664
113
Se ni noben vprašal po nacionalnosti voznikov?!
V SLO tablica pride v upoštev ko je KR!

p.s. še enkrat pogledal.
beli je KR!
Dogaja se doma - avtor prispevka!

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.409
252
83
V MB opažam izredno povečanje KP tablic, precejkrat povezano z nenavadnim obnašanjem v prometu za našo zemljepisno širino.
Kakšna ideja kaj se dogaja?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.579
3.296
113
Tablica ni vezana na lokacijo bivališča lastnika; KP ima močno in relativno ugodno prodajo rabljenih vozil po sistemu: nikoli vožen po snegu in soli (zato pa večkrat zalit z valovi na Piranski punti :) )
Aja pa v MB študira precej primork in primorcev.

• Všeč mi je
Reactions: koliko in Pepe

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.725
5.345
113
Točno to. Zadnje čase pa je mogoče še določena prednost, če med turistično sezono ubiraš kako bližnjico stran od glavne ceste, kjer grozijo s tablami o kaznih. In pri parkiranju ob naši obali.
Moj sosed ima na rabljenem BMW-ju KP tablico, čeprav smo kar hudičevo oddaljeni od Kopra.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.555
16.869
113
Moja ima na svojemju vozilu KP tablice zato, ker to baje paše na cabria in je posledično vztrajala na tem tudi po menjavi registrskih. :aplauz:
Je pa avto tako ali tako z obale in je imel KP tablice gor že ob nakupu.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.216
743
113
V MB opažam izredno povečanje KP tablic, precejkrat povezano z nenavadnim obnašanjem v prometu za našo zemljepisno širino.
Kakšna ideja kaj se dogaja?
Idej aje, da Kp tablice so kao "pridne na cesti" oz. neopazni.
z njimi lahko greš povsod, pa ti ne bojo avta porisali, al pa gume spustili (mb-lj), niso zvezde na cesti (ce) niso od dol (kr)....

sosed ma zaradi tega kp tablice, čeprav je 1x na leto na primorskem, drugi sosed ma pa kp tablice, ker jih ima prvi sosed in se ne sme met sosed, da nima on :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: naliM

koliko

Guru
21. avg 2007
4.553
2.692
113
SV SLO
Danes ponoči je nekdo uničil terenskega Porscheja. Na koncu ulice je podaljšal vožnjo prek nasipa in končal v travi....
Porsche.jpg

• Všeč mi je
Reactions: aljoman