Jp... tudi jaz sem bil na NordKappu leta 2008 na TDM 850 letnik 1997 torej brez kardana vredni največ 2000€ in si to štejem za najlepše potovanje. Slike so na www.cricek.si ;-) Torej naj ti še enkrat ponovim ker vidim da ogromno tega pišeš napamet in brez osnove. Na različnih testih BMW killerji Vs BMW GS je vsak od posameznikov v nečemu precej boljše ocenjen kot grdi raček GS ko pa vse skupi sešteješ je spet in spet in spet BMW GS najboljši.
Kar se pa tiče zgodovine BMW ja ti priporočam Discovery. Bistvo ti je že sogovornik povedal.
Btw tudi jaz sem bil anti BMW predvsem zaradi kvazi motoristov ki ta moped kupijo kot statusni simbol, seveda zraven paše pregrešno draga originalna oprema od A-Ž. Potem avantura do Pirana in nazaj seveda po Garminu(Zumotu in ne Nuviju).
Kar se pa tiče zgodovine BMW ja ti priporočam Discovery. Bistvo ti je že sogovornik povedal.
Btw tudi jaz sem bil anti BMW predvsem zaradi kvazi motoristov ki ta moped kupijo kot statusni simbol, seveda zraven paše pregrešno draga originalna oprema od A-Ž. Potem avantura do Pirana in nazaj seveda po Garminu(Zumotu in ne Nuviju).