Dual sim adapter?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Tu je podobna stvar za $5
smile-1.gif

dual sim adapter

Spodaj maš mnenja uporabnikov, meni se zdijo kar zadovoljni.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Počakam na oktober in grem menjat ta veliko kartico za ta malo.
Itaq bom plačal nekaj kar drugače ne bi koristil pri SiM...

Potem pa menjam še M kartico in ubodem tak adapter.
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi: . . .
Za ta denar dobiš dual sim telefon, al pa ne nov 10" asus netbook, ...

Pamet v roke, prosim.

Lp,
Peter

Že že ampak kaj mi trg nudi od dual simov? Predpotopne Samsunge z 3mpix kamero? Finta je v tem da če stvar deluje lahko stvar nakurblaš v kakšnega Galaxyja 2 ali kaj pogobnega... vendar logično da nekje hakl mora bit..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nemogoče. Telefon mora imeti dva sprejemnika/oddajnika, dve anteni... Pa sej se lepo vidi na videu, da v iphonu preklopi iz ene na drugo kartico. Torej z drugimi besedami: totalno neuporabno.

Drugače je pa tale Samsung čisto uporabna zadeva: http://www.gsmarena.com/samsung_b7722-3362.php

Sestra je zelo zadovoljna z njim, manjka mu le GPS.

Če potrebuješ GPS pa imaš tale telefon za 200€: http://www.bolha.com/telefoni-ostali/gsmart-dual-sim-android-2-2-froyo--oglas1275742469

http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Sem ga imel, ne mi govorit da je uporabn, si probal upravljat s tem resistivnim touchscreenom? Telefon je lep ampak totalno neuporaben ta TouchWiz za katerega ni ene same "kur*čeve" aplikacije. Skratak jaz sem ga res po samo dveh dneh prodal.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nisem uporabljal, če sestra reče da je ok ji ne rečem ''ne verjamem, daj sem!''
tongue-1.gif

Glede tistega Gigabyta - izgleda je lahko aktivna med pogovorom samo ena SIM kartica.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kako to misliš aktivna samo ena med pogovorom, ko sem imel B7722 je npr. bil Call Waiting če sem se pogovarjal preko ene SIM, je pa imel priročen gum da si takoj menjal iz katere sim boš klical brez ponovnega zagona telefona. Čakam pri Samsungu na naslednika B7722 ki bo po mojem že kar soliden, upam le da ne bo imel TouchWiZ-a....

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pomeni, da ko kličeš iz ene, si na drugi nedosegljiv, torej ne moreš prekinit enega in prevzet drugega klica. Ko ne kličeš pa te lahko kličejo na obe številki.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj pravim, sam telefon je boljši, vsaj glede GPS-a in OS-a (oba linka sem dal že zgoraj), samo med klicanjem si na drugi cifri nedosegljiv. Zdaj če nimaš veliko klicev dnevno ni problem (ali pa če imaš eno številko samo za par ljudi), če pa te nonstop kdo kliče, pa je lahko moteče.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Saj pravim, sam telefon je boljši, vsaj glede GPS-a in OS-a (oba linka sem dal že zgoraj), samo med klicanjem si na drugi cifri nedosegljiv. Zdaj če nimaš veliko klicev dnevno ni problem (ali pa če imaš eno številko samo za par ljudi), če pa te nonstop kdo kliče, pa je lahko moteče.

Malo sem pogledal mnenja uporabnikov za tega gigabyte dual sim. Čisto soliden telefon, ampak katastrofa od baterije, oz. porabe. Baje, da ne zdrži niti en dan. Če ga dosti uporabljaš, ga polniš tudi dvakrat na dan.

Tudi jaz čakam na naslednika 7722 od Samsunga. Ker sem nezahteven upoprabnik, bi mi sicer 7222 bil dovolj, ampak baje je internet na njemu ful počasen, nekaterih strani sploh ne naloži itd.