Državni spam in širjenje panike

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.743
-1.503
63
Zanimivo :sprasujemse:
Tole pa lahko potrdim. 2x se mi je zgodilo in obakrat me je operater na 112 podučil, da je številka policije 113, čeprav sem klical 113.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.877
1.836
113
Atomski s lijeva :eek:

atomski_s_lijeva.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.383
4.892
113
Jaz sem pol ure nazaj rekel ženi, da naj se ne ustraši ko/če bo telefon popiiiizdil zaradi zvonenja. ;)

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.947
5.586
113
Samo povedal bi da je malo manj znano dejstvo da je dans SMS alarm spet failal.

Ne tako hudo kot zadnjič ampak je.

Več ljudem je piskal v ljubljanskem BTCju, da je tam vetrovni severozahod Slovenije.

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

krava

Majstr
5. sep 2007
3.766
403
83
www.kacnje.eu
Dragi Alter strokovnjaki - imam dokaj nujno vprašanje. Mama ima telefon Doro 6060 (to je tak preklopni na tipke za starejše). Včeraj je prejela to opozorilo (smo pač v tem rdečem območju). Operater je Mobi (Telekom). Problem je, ker sedaj vsakih nekaj minut prejme ta alarm. Kdaj v angleščini, kdaj v slovenščini. Besedilo ni nikoli v celoti (mogoče telefon sploh ne podpira takšnih dolžin sporočil). Tega hudiča se ne da ustviti. Najprej sem počakal, če mogoče zaradi dolžine pač pride več sporočil. Pa ni. Pa potem brisanje/nebrisanje ... nič ne pomaga. Pa ugasniti telefon in ga potem spet prižgati. Ne pomaga, hudič spet začenja svojo pot piskanja. Ponoči je bil telefon ugasnjen, danes ga prižgemo in spet.
Kaj hudiča lahko naredim? Srčno upam, da bo podpora na Telekomu kaj vedela o tem.

Da se razumemo - sistem razumem in podpiram. Vsi ostali v okolici (vsi na Telekomu, ker ostali nimajo signala) smo pravilno prejeli in je vse v redu. Tale stari vrag pa je sedaj padel v neko sranje.

billie

Zelenc'
15. jun 2008
19
11
3
Doro SW problem (ni do operaterja), bojo mogl popravk nardit.

probajte: Menu --> Sporočila --> Nastavitve --> Nujna obvestila --> Nastavitve --> Ekstremne grožnje/Hude grožnje --> Izklop

• Všeč mi je
Reactions: Irbis in krava

krava

Majstr
5. sep 2007
3.766
403
83
www.kacnje.eu
Sem se takoj odpravil. Včeraj sem tudi sam iskal kaj podobnega, pa nisem našel.
Zdele sem še enkrat pogledal in ... hvala za dodatno spodbudo ;) - sicer na malo drugi lokaciji sem našel te nastavitve. In sedaj že nekaj minut poslušamo tišino.

irwin

Guru
13. mar 2008
1.970
647
113
Se dopoldne vozil cez zahodni del lepe njihove. Mob " popizdeval" vsakih tolko casa. Se bolj dere kot obvestilo Slo strani.