Če gledš samo s stališča prehrane, potem je bilo zadnjič enkrat po TV, kjer nek podjetnik hoče dokazati, da se da preživeti tudi za 1€/dan.Citat:
Uporabnik kripo pravi:
No, z 230€ na mesec sem prepričan, da vsak, tudi vsak s tega foruma, lahko preživi. Najemnine, krediti in takšne stvari pač ni šteti v preživetje. Če imaš avto ali pa ne, ni stvar preživetja. Tudi, če imaš najemnino ali kredit za flet, ne gre za preživetje.
Klošar je npr. rob za preživetje.
230€ je za hrano .. in s tem lahko vsak preživi .. 230€ .. 30 dni na mesec .. 7,7€/dan .. Jp, se da preživeti.
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Ali je ta drzava sploh kdaj stimala ?
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
No, z 230€ na mesec sem prepričan, da vsak, tudi vsak s tega foruma, lahko preživi. Najemnine, krediti in takšne stvari pač ni šteti v preživetje. Če imaš avto ali pa ne, ni stvar preživetja. Tudi, če imaš najemnino ali kredit za flet, ne gre za preživetje.
230€ je za hrano .. in s tem lahko vsak preživi .. 230€ .. 30 dni na mesec .. 7,7€/dan .. Jp, se da preživeti.
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
hrana že dolgo ni več vse v življenju - vsaj v slo,
s7,7 evra za hrano se da preživeti, če bi jedli v parlametnu