Družinski zakonik sprejet

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Zanimivo, da tisti, ki je ZA zmerja tiste, ki so proti z homofobi. Pa neke stare ženičke z zahojenimi starkami. Pa tok ste liberalni in odprti do drugačnih, ampak vernega človeka pa ne sprejmete kot normalnega. Referendum je bil, da se ima vsak pravico odločit ali podpira zakon. Na koncu pa se je izkazalo, da veliko tistih, ki zagon podpirajo in se imajo za najbolj liberalne, največji homofobi, saj se ne morejo sprijazniti z drugače mislečimi in so celo zelo žaljivi do drugače mislečih.

Je pa škoda, da je cel zakon padu, zaradi nekaj členov o istospolnih partnerjih, za otroke v ostalih tipih družin, ki pa so nekako bistvo tega zakona, pa se odrivajo na stran in se zelo malo omenja. In teh otrok, ki jih je bistveno več kot otrok v istospolnih zvezah, pa se je naredila konkretna škoda z nesprejetjem zakona. Se je pa pokazalo, kakšna družba smo. Vedno bolj odprta in hkrati vedno bolj omejeni v glavah.

lp

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik jazjaz51 pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Ampak, kljub temu, da sem bil že na 4 kontinentih, pa še nisem videl nikjer nobenega zajca, krave, kače, ribe itd itd, se pogovarjati z imaginarnim prijateljem, kot se ljudje v cerkvi
shocked-1.gif

Kdo je zdaj nor?
1- Vauu na 4 kontinentih si bil Bravo stari - mogoče pa boš vse kar (ne)želiš videl na petem ali pa ne saj tistega kar nočeš videti tega tudi ne vidiš.
2- Ljudje-verniki nimajo namišljenga prijatelja (če pa ga ima kak % je to dokazano manj kot pri ateistih) bistvo: če nisi sposoben razumeti bozonov ne zanikaj njihov obstoj.
3- ko že sprašuješ kdo je nor verjetno želiš samo slišati samo potrditev da si ti pameten - mene so učili (sem starejša generacija) da je med prvimi znaki manične preganjavice samozanikanje le te.

1. Več kot očitno sem bil na 3 več kot, ti gre v nos?
tongue-1.gif

2. A nimate namišljenega prijatelja? A res, s kom se pa duhovnik pogovarja vsako nedeljo? Z govorečo kačo, iz drevesa mogoče? Pa incest v bibliji odobravaš?
A, saj res bog obstaja(Več kot očitno to trdiš, ko omenjaša bozone), James Randi bi te bil vesel, ti pa bi lahko enostavno zaslužil milijon $! Kaj še čakaš??? En problem, samo dokazati moreš.... A, pa smo spet pri namišljenih prijateljih(bozonih), oziroma, kot bi pokojni George Carlin rekel: "Religion easily has the greatest bullshit story ever told. Think about it. Religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. And the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. And if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time!

But He loves you. He loves you, and He needs money! He always needs money! He's all-powerful, all-perfect, all-knowing, and all-wise, somehow just can't handle money! Religion takes in billions of dollars, they pay no taxes, and they always need a little more. Now, you talk about a good bullshit story. Holy Shit!"
3.
13.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
To sem te že hotel enkrat vprašati; te bom pa sedaj? Zakaj venomer primerjaš homoseksualce z živalmi? Jaz sem pa mislil, da imate(imajo) boljše argumente na svojo usmerjenost...

Zaradi argumentov proti, ki se navezujejo na NARAVNO in na biologijo ipd. ki pa so itak zgrešeni.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.162
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ti ni potrebno nikamor iti, le v Sloveniji moreš odpreti oči. Lahko začneš kar pri mačkih in psih.
A res. Pa si že videl konkreten primer, da tak pes ni šel potem za gonečo se psico? Si res toliko odprl oči ali smetiš po forumu? Imaš statistično potrjen vzorec?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Že dolgo poznamo, da v naravi med živalmi obstaja homoseksualnost in, da je to popolnoma normalno. Ampak, kljub temu, da sem bil že na 4 kontinentih, pa še nisem videl nikjer nobenega zajca, krave, kače, ribe itd itd, se pogovarjati z imaginarnim prijateljem, kot se ljudje v cerkvi
shocked-1.gif

Kdo je zdaj nor?
Pa si ti, ki si že bil na 4 kontinentih, že dejansko videl homoseksualne živali? Jaz še nisem bil in jih nisem videl. Res pa je, da biki v lastni družbi skačejo en na drugega in da krave, ko se gonijo prav tako skačejo ena na drugo. Ko pa pride nasprotni spol, pa se stvar spremeni.
Ti ni potrebno nikamor iti, le v Sloveniji moreš odpreti oči. Lahko začneš kar pri mačkih in psih.

To sem te že hotel enkrat vprašati; te bom pa sedaj? Zakaj venomer primerjaš homoseksualce z živalmi? Jaz sem pa mislil, da imate(imajo) boljše argumente na svojo usmerjenost...
Imajo enake argumente, kot ti in živali. Nagon.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
A res. Pa si že videl konkreten primer, da tak pes ni šel potem za gonečo se psico? Si res toliko odprl oči ali smetiš po forumu? Imaš statistično potrjen vzorec?
Lahko prideš recimo pogledati sosedovega mačka, ki prav rad nastavlja drugim mačkom
grims-1.gif

Sicer pa imaš recimo cele študije o spolnih praskah šimpanzov. Pa menda ja ne vodijo vsi ti raziskovalci prikrite pederske kampanije
confused-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Zagovarjam?
A bi jih moral tepsti?
confused-1.gif

Jebat ga, kot kaže si se pojavil na napačnem planetu. Na tem je pač popolnoma NARAVNO biti homič ali biseksualec. Tako med ljudmi, kot pri živalih. Sedaj si pa še dalje zatiskaj oči
smirk-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Kot kaže JE normalno, če to obstaja pri praktično vseh živalskih vrstah
smirk-1.gif

P.S. A te pedri preganjajo?
confused-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni normalno, ampak če že obstajajo naj lepo živijo, mene in ostale pa naj pustijo pri miru!
A tu tiči problem. Nekdo te je v preteklosti osvajal.

A tebe pa nobena nikol ni zavrnila?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa dobro, ne moremo primerjat homosekseualnosti v naravi, ker tam pač ne more preživet. Je pa dejstvo, da se pojavljajo osebki, k jih pač privlači nasproten spol. Ampak ker v naravi načeloma ne obstaja posvojitev mladičev, oz. če že, je to zelo redko, ja tam zelo majhna verjetnost, da bi se srečala dva homosekseulna osebka, in da bi en že imel mladiča od prej. Torej.... primerjave z naravo so bz.

mi je pa zanimivo, kako se verni sedaj obešajo na to, da nekaj ni naravno. Ko pa udari suša, poplave, bolezen in smrt, je pa vse drugo vzrok, samo narava ne. pha, kako smo dvolični....

Ateist: jest se jezim zato, ker folk sploh ni vedel za kaj glasuje. To me jezi. Ker se ne potrudijo in poslušajo nasprotne strani. Tisti proti skoz sam tulijo, da homo ne morejo imeti otrok, ker to ni naravno - in to je to. Noben pa ne ponudi zakonskih rešitev, kot so bile v zakonu, za tiste otroke k so že in bojo v takih skupnostih.

Pa še to - zanč debatiramo in slišim enga, k pravi, veš, kok bojo taki otroci trpeli v šolah, ker jih bojo zbadal. Ja halo, sej ti kot starš si prvi, k moreš poskrbet za to, da bo tvoj tamal mal širše pogledal na svet, in ne bo zbadal mulca. Ubistvu se bojijo sami sebe, ker vejo, da ne bojo sposobni otrok vzgojit v malo bolj liberalne osebke.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nič se ne motim, sicer pa nekam čudno zagovarjaš tiste?
Se motiš, res. Je pa tudi res, da si pes ne zna zavezat čevljev in da šimpanzu dela problem vožnja avta. Ni čist za primerjat.
Argument je na mestu toliko, kot nasprotni, da ni naravno.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa dobro, ne moremo primerjat homosekseualnosti v naravi, ker tam pač ne more preživet. Je pa dejstvo, da se pojavljajo osebki, k jih pač privlači nasproten spol. Ampak ker v naravi načeloma ne obstaja posvojitev mladičev, oz. če že, je to zelo redko, ja tam zelo majhna verjetnost, da bi se srečala dva homosekseulna osebka, in da bi en že imel mladiča od prej. Torej.... primerjave z naravo so bz.
No v naravi je itak večinoma tako, da mladiči po hitrem postopku spizdijo od staršev, tako da je že zaradi tega "posvojitev" malo verjetna
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja... in tud ni tok potrebna, ker čim se tamal zna sam prehranjevat gre od staršev.

Pa veš kaj je tud v naravi drugače? nimajo premoženja, dedovanja, socialnih zakonov,....

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.076
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Nihče me ni osvajal in tudi želim da imajo vse pravice! Toda zapomnite si OTROK ni pravica! Ja saj so floskule sedaj da se gre le za tiste otroke kateri so njihovi, toda slej ko prej bi prišlo do zlorab!
Msenjur, sem prebral in veš kaj piše, da bodo socialna in sodišča bog in batina.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja... in tud ni tok potrebna, ker čim se tamal zna sam prehranjevat gre od staršev.

Pa veš kaj je tud v naravi drugače? nimajo premoženja, dedovanja, socialnih zakonov,....

Točno!
- Pa cerkve tudi nimajo.
- pa dojk si ne povečujejo
- pa umetnih oploditev tudi nimajo
- pa na blond se ne štrihajo..
smile-1.gif

- ...ect

Torej, kaj je že naravno?