Družinski zakonik sprejet

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kar glejte odmeve pa boste vidl kdo je bil proti. Zahojeni verni upokojenci.

Matr, ti pa si en kre.ten.
Edina "zahojena verna upokojenka", katero je pokazalo na odmevih, da je proti je bila stara gospa (70+?), ki verjetno celo življenje živi na vasi in verjetno ni imela tako lepega življenja kot si ga imel ti ob svojem komunističnem dedku. In ti, ničvrednež, jo opredeliš za "zahojeno verno upokojenko"? Tvoje stare je za v čuzo zmetat glede na to, kakšnega izmečka so vzgojili.

Nazadnje uredil moderator:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Da povem še drugače:
Edina starejša oseba, ki je v odmevih bila proti zakoniku je bila gospa (70+), ki verjetno celo življenje živi na kmetiji in ni imela tako lepega življenja, kot ste ga imeli vi. In ti, goba, s tem ko izkazuješ tako nespoštovanje do starejših in njihovega mnenja in jih žališ ("zahojeni stari upokojenci"), dokazuješ kdo si in od kod izhajaš. Saj verjetno te je sram.

In še nekaj za moderatorje: če lahko goba posameznika označi za "zahojenega starega upokojenca" potem mislim, da ga lahko tudi mi označimo glede na to, kako ga ocenjujemo: izmeček.

Drugače pa čisto stojim za tistim, kar ste označili za spam (zanimivo, v rekordnem času).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
ti em lahko označiš kakor hočeš, sekiraš se itak vedno samo ti, ker misliš d asi perfekten. Ampak povedal sem resnico. Tisti zemlejevid pa to lahko samo še pritrdi. Da ne govorimo o tem kaki ljudje so podpisovali tisti referendum. Ti pa itak imaš vedno prav in v svojih postih kjer se motiš samo obračaš pozornost in si isti kot Snecer. Samo v drugo stran.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Gledena Cicibanovo agitacijo verjetno ni bil daleč od resnice.

Daj no... pa ne da si se spustil na nivo enovrstičnih polresnic, s katerimi so nas bombardirali nasprotniki zakona?
smile-1.gif

Velja tudi za steina.

Seveda je Primčevo strašenje brezveze, ampak zgodbica v Cicibanu je bila za marsikoga potrditev njegove teze. Bolj strel v koleno s strani zagovornikov Dzak, kot kaj drugega

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Označuješ se sam s svojim nespoštovanjem vseh, ki so izven tvojih okvirov.
A človek, ki je celo življenje na zemlji delal in mu pač pe.dri in lezbijke niso nekaj vsakdanjega je pa po tvojem kar nič vreden? Ali mordazato, ker je morda verna? (boga, cerkeve ni nikjer omenjala). Omenila je le biološko dejstvo. Na osnovi dveh njenih stavkov si jo opredelil za zahojeno staro upokojenko. Tako razmišljanje kot ga imaš ti mi gre na živce ne glede na to ali prihaja iz levih ali desnih. Ker tako razmišljanje nas postavlja tam, kjer smo. Ne glede na to, kaj ti misliš so tudi "zahojeni" in "stari" in "verni" ljudje (in katerekoli pridevnike jim dodaš) volilci in imajo vso pravico odločati. In glede na to, kaj vse si ti do sedaj v življenju naredil (blizu nič) jih je verjetno več kot 90% realno več vrednih kot ti. Pa, če jih podcenjuješ kolikor želiš.

V enem samem svojem stavku si pokazal, da ne spostuješ starejših in, da ne spostuješ ljudi s podeželja. To, da preziraš verne (toliko o liberalnosti) pa tako ali tako vemo. Verjetno sta ti bili tisti gospe, ki sta bili bolj pavom podobni, bolj všeč. Konec koncev sta "urbani" in fini.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42

Spet polagaš neke svoje ideje in se delaš kako si nad vsemi. Oprosti ker sem prizadel tvojo inteligenco.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:

Spet polagaš neke svoje ideje in se delaš kako si nad vsemi. Oprosti ker sem prizadel tvojo inteligenco.

Res?

Citat:
Kar glejte odmeve pa boste vidl kdo je bil proti. Zahojeni verni upokojenci.

Realno nekako daješ občutek kot, da misliš, da si ti nad nekaterimi. Saj nisi "zahojen", nisi "veren" in si še mlad.
Gospa na posnetju je pa res že stara, morda je verna, zahojena je pa verjetno zato, ker obvlada biologijo oz. vsaj najosnovnejše zakone narave.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
tak občutek je samo v tvoji glavi, ker spet hočeš pokazat kok sem jaz slab ti pa dober. Nestrpen sem pa do tistih ljudi, ki so nestrpni do drugih.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Sicer pa mama je lep pokazatelj da folk ni imel pojma zakaj se gre pri referendumu.

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ko ga bosta lahko da fotra naredila, ga naj pa imata... prej pa ne.
Hm... Že dolgo poznamo, da v naravi med živalmi obstaja homoseksualnost in, da je to popolnoma normalno. Ampak, kljub temu, da sem bil že na 4 kontinentih, pa še nisem videl nikjer nobenega zajca, krave, kače, ribe itd itd, se pogovarjati z imaginarnim prijateljem, kot se ljudje v cerkvi
shocked-1.gif

Kdo je zdaj nor?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.076
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Povejte katere živali so homo? Pingvine ste omenjali, oni niso homo, temveč zaradi preživetja se potem ko MOŠKI da lulčka v ŽENSKO in ta zvali jajce le zamenjata in MOŠKI skrbi za jajce dokler se ne izvali, kasneje, če mati preživi, ker se daleč hrani pa skupaj SKRBITA ta OTROKA! To je SKRB ne pa natepavanje sem ter tja! Tudi ostale živali, ko so mlade niso homo, le nekaj hočejo, itak jim druga ne da in ko pride v prava leta, bo taista žival naskočila ŽENSKI SPOL!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.162
113
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Že dolgo poznamo, da v naravi med živalmi obstaja homoseksualnost in, da je to popolnoma normalno. Ampak, kljub temu, da sem bil že na 4 kontinentih, pa še nisem videl nikjer nobenega zajca, krave, kače, ribe itd itd, se pogovarjati z imaginarnim prijateljem, kot se ljudje v cerkvi
shocked-1.gif

Kdo je zdaj nor?
Pa si ti, ki si že bil na 4 kontinentih, že dejansko videl homoseksualne živali? Jaz še nisem bil in jih nisem videl. Res pa je, da biki v lastni družbi skačejo en na drugega in da krave, ko se gonijo prav tako skačejo ena na drugo. Ko pa pride nasprotni spol, pa se stvar spremeni.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Sicer pa mama je lep pokazatelj da folk ni imel pojma zakaj se gre pri referendumu.

Poglej se v špegu
smile-1.gif
Gre stavit, da nisi prebral zakonika, pa si šel in glasoval ZA. Zato, ker je to "in". Zato, ker je to treba obkrožit, ker si "levičar".
lp

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Ampak, kljub temu, da sem bil že na 4 kontinentih, pa še nisem videl nikjer nobenega zajca, krave, kače, ribe itd itd, se pogovarjati z imaginarnim prijateljem, kot se ljudje v cerkvi
shocked-1.gif

Kdo je zdaj nor?
1- Vauu na 4 kontinentih si bil Bravo stari - mogoče pa boš vse kar (ne)želiš videl na petem ali pa ne saj tistega kar nočeš videti tega tudi ne vidiš.
2- Ljudje-verniki nimajo namišljenga prijatelja (če pa ga ima kak % je to dokazano manj kot pri ateistih) bistvo: če nisi sposoben razumeti bozonov ne zanikaj njihov obstoj.
3- ko že sprašuješ kdo je nor verjetno želiš samo slišati samo potrditev da si ti pameten - mene so učili (sem starejša generacija) da je med prvimi znaki manične preganjavice samozanikanje le te.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik jazjaz51 pravi:

2- Ljudje-verniki nimajo namišljenga prijatelja

Imaš kar prav. Glede na njegova dejanja je tisti, ki naj bi bil ta zgoraj, če je vernikom za verjet, vse prej kot prijatelj. Prej hud sovražnik vsega človeštva kot pa prijatelj
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A je res treba it na nivo debilnih [censored]čkov in žalit vse poprek? Mislim na cel kup postov tukaj nad mojim, ne samo Moongoosejev.
Eni so verni, drugi ne, pa kaj. Tulite, kako so verne babice glasovale proti, ker so jih napumpal v cerkvah. Mogoče res ponekod, vendar se je meni zdelo, da je bilo veliko preveč (za moj okus) mladih proti in to iz povsem napačnih vzgibov.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Že dolgo poznamo, da v naravi med živalmi obstaja homoseksualnost in, da je to popolnoma normalno. Ampak, kljub temu, da sem bil že na 4 kontinentih, pa še nisem videl nikjer nobenega zajca, krave, kače, ribe itd itd, se pogovarjati z imaginarnim prijateljem, kot se ljudje v cerkvi
shocked-1.gif

Kdo je zdaj nor?
Pa si ti, ki si že bil na 4 kontinentih, že dejansko videl homoseksualne živali? Jaz še nisem bil in jih nisem videl. Res pa je, da biki v lastni družbi skačejo en na drugega in da krave, ko se gonijo prav tako skačejo ena na drugo. Ko pa pride nasprotni spol, pa se stvar spremeni.
Ti ni potrebno nikamor iti, le v Sloveniji moreš odpreti oči. Lahko začneš kar pri mačkih in psih.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.080
852
113
Nevem zakaj obstajajo dvojna merila. A zdaj če si proti si pa homofob in zahojen kmet al kaj. Ljudje smo si različni, imamo različna mnenja in hvala bogu da je tako. Če se nekomu pač ne zdi naravno, da imata istospolna partnerja otroka se mu pač ne.
V bistvu je zakonik bil slab. Glede istospolnih partnerjev pa se je "ZA" oglaševal s tem češ, da bi tisti, ki že imajo otroke le te posvojili. Pa komu se tukj pesek meče v oči
smile-1.gif
Marsikdo je šel voli PROTI samo za to, ker so vseposod posiljevali z "ZA" propagando. S tem so prej dosegli proti efekt.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
shocked-1.gif

Kdo je zdaj nor?
Ti ni potrebno nikamor iti, le v Sloveniji moreš odpreti oči. Lahko začneš kar pri mačkih in psih.

To sem te že hotel enkrat vprašati; te bom pa sedaj? Zakaj venomer primerjaš homoseksualce z živalmi? Jaz sem pa mislil, da imate(imajo) boljše argumente na svojo usmerjenost...