Tudi sam se spomnim ene z moje OS - isto 5 razred (torej 11) pa s fanti iz 8... sam to je 3 leta razlike in precej bolj na istem zrelostnem nivoju kot pa primer 10 in 16.V moji generaciji so recimo prve začele pri 11 letih. S 14 letniki iz 7 ter 8 razreda
Sej sem zgoraj pisal... tu gre za dejansko zmoto. Ce bi ona priznala da mu je to rekla je zadeva zakljucena. Ce pa ne - bi pa tezko dokazal...Sicer pa je moj cimer pred desetletji pol leta natepaval 13-letnico, ki mu je lagala, da ima 17 let. Kdo bi bil kriv, če bi prišlo do prijave?
Nimamo vgrajenih občutkov družbenih norm . Te občutke nam prav lepo privzgajajo. Čemu pa misliš, da služi religija, če ne definiranju skupnosti (mi smo to, mislimo tako in delamo tako). Danes mediji + šola (+ religija). Res se stvar vleče par k let nazaj, ampak ...med Grki (ki so postavili enega temeljev naše kulture) homoseksualnost in "pedofilija" nista bili nenavadni. Recimo.Toda : nikar ne posiljujte liberalnosti ali pa konzervativnosti z devijacijskimi fintami, kot so : poroka istospolnih partnerjev ipd. Ker - človek ni samo od včeraj, ampak ima za seboj vsaj miljon let razvoja. Zato tudi imamo vgrajene občutke družbenih norm itd ... točno veš, že v srcu, kaj je prav in kaj ni! Imamo kulturo! Nobeno modernistično gibanje ne more kar čez noč izničiti nekaj tisoč let kulture.
Apollo: barti in slišati te je kot da si slavojin žižek.O pedofiliji tece debata. Torej stvari niso crno/bele? Kaksne pa so? Povej nam kaj je tako nedorecenega pri spolnem odnosu odraslega moskega s 13 letnim dekletom. Kje je prostor za sivino/barve? Ce ne gre za crno/bele zadeve. Oder je tvoj.
P.S.: moje zivljenje je precej barvito - tudi kariera. Tko da ne v temo brcat kot v vsakem drugem postu
jest5 evolucijsko je edina razlika da ima 13 letno dekle lahko potomce. Samo mi smo ljudje, ne zivali. Sej ves - ni vse v zmoznosti reprodukcije...ker ce bi bilo - potem poroke istospolnih niso smiselne. Paradoks da sva do tega dead enda prisla ravno v tej temi a?
Bom kot pohvalo. Slavoj Zizek je dosegel to tocko, da mu ljudje ploskajo se takrat ko najvecje neumnosti govoriApollo: barti in slišati te je kot da si slavojin žižek.
pa vzami to kakor hočeš.
Sem mislil na izbor besed. Lepo.Bom kot pohvalo. Slavoj Zizek je dosegel to tocko, da mu ljudje ploskajo se takrat ko najvecje neumnosti govori
V moji generaciji so recimo prve začele pri 11 letih. S 14 letniki iz 7 ter 8 razreda
Si pomislil na to da redno uporabljam tipkovnico brez sumnikov in sem navajen pisat brez?
Jaz sem zadnjic za sluzbo stipkal 22 strani uradnega dokumenta brez enega sumnika.
Ni. Je rekel, saj smo javni sektor, ko jih jebe.Ti ga je šef vrgel v koš?
mandarinscina, samo zadnje paragrafe po kantonsko!Gotovo v angleščini.