Da, za plastično predstavo. Ko se desetletna smrklja nalima nate. In moraš zadevo rešiti tako da bo volk cel in koza hkrati sita. KAKO ?
In ne da me zanima, jaz vem kaj in kako bi bilo in je bilo. Tako da sva oba zvozila.
Več ti pa ne mislim več razlagati, ker si ne zaslužiš. Samo tisto kot sledi tvojim črno-belim odgovorom zgoraj nekomu ... (Jest 5 ?) - solit se pojdi. Svet je kakeršen je, imaš vse sorte primerov. Vsi - ne da samo vemo, mi sami smo to tudi uzakonili, da se z otroci ne seksa. Le da hočeš ti in tvoja JS svojat zadevo 100 procentno uniformirat, kdaj je nekdo še otrok in kdaj ni več! Ko bom nekoč na cesti povozil glisto ki je ravno plezala preko, boš rabil en teden da boš našel ustrezen paragraf da me boš lahko štrafal za nezakonito vožnjo preko gliste (ki je pravkar plezala preko
).
Ker - tole si za večno zapomni in imej pred očmi. MI SMO NAPISALI državo in ne država nas! Zato te lepo prosim, da v svoji službi delaj v korist NAS, ne pa države kot institucije. Ko si pač menda državni oslužbenec. Ker imam že strašno dolgo časa (npr. od nekje 95. leta dalje) neznosen občutek, da je država tista ki je prva in ne njeni ljudje.
In da se vrnem nazaj k mojemu primeru - ki je mimogrede resničen, verjamem pa tudi, da ga ima skoraj vsak fant v svojem spominu podobnega, - spravi tole skupaj v paket in v pravično zakonodajo, če lahko. Ko se punca zaleti, ti se odmakneš ker veš da ni prav, potem pa ona preko prijateljic lansira užaljeno zgodbo.