Dropbox sync

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
Je možno, da se mapa, ki jo imam v dropboxu sama sinhronizira z mapo, ki jo imam recimo na računalniku na drugem disku?

Se da vzpostavit to sinhronizacijo, ali moram dokumente vedno urejat preko dropboxove mape?

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
Sem naredil postopek 3, sedaj mi pa nekaj ni jasno. Prej na win 7 je to delal, sedaj pa ne dela na win 8.

Mape so povezane, v raziskovalcu dela vse ok, če grem pa na dropbox spletno mesto (recimo tudi preko telefona) pa spremembe ni. Kot da nekaj ni v redu s sinhronizacijo.

Anyone?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ko sem jaz napravil po tem postopku, mi tudi ni več sinhroniziralo na internet in na drug računalnik. Potem sem pa napravil obratno. Originalno mapo sem premaknil v Dropbox, symbolic link pa kreiral na mestu, kjer je bila prej mapa. Sedaj je s sinhronizacijo vse v redu.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ko sem jaz napravil po tem postopku, mi tudi ni več sinhroniziralo na internet in na drug računalnik. Potem sem pa napravil obratno. Originalno mapo sem premaknil v Dropbox, symbolic link pa kreiral na mestu, kjer je bila prej mapa. Sedaj je s sinhronizacijo vse v redu.

Ja, tocno tako svetujejo (tudi drugi, npr. SugarSync). Naj bi slo za omejitev v Windowsih in v obratnem primeru (t.j. da bi linkal iz Dropboxa na originalno lokacijo) ne zaznava sprememb in posledicno ne sprozi sinhronizacije (razen ce izklopis aplikacijo in potem nazaj vklopis, torej ob zagonu).