Dražji vrtci

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Za tvoje težave so najbrž vedno krivi drugi. Kaj je kdo, me ne zanima, je pa jasno, da imaš določene travme. Dvig cen v vrtcih ne bo rešil projekta Stožice, ko že tako poskušaš napeljati vodo na svoj mlin. Kdo je ukinil brezplačen vrtec za drugega otroka boš tudi lahko izbrskal?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
jah bumbar, komunajzerji ga nikoli nebi niti dopustili, da bi za drugega otroka bilo brezplačno. Še zmeraj ne dojameš pointa, to kar je Jankovič zmetal v Stožice bi par let pokrivalo brezplačne vrtce za par let. Seveda da bi projekt vsaj spelal...

Stožice je nemogoče spelat, ker ima Opankar prste zraven, celo več subvencije bojo mogl vrnt in Energoplan bo verjetno počepnil...

Sice se ve kako Opankar posluje:
Citat:

Postavka Vrednost
Dolgo ime PRS ELECTA Inženiring d.o.o. Ljubljana, Mestni trg 8
Kratko ime PRS ELECTA d.o.o. Ljubljana
Naslov MESTNI TRG 8
Naselje LJUBLJANA
Pošta 1000 LJUBLJANA
Občina LJUBLJANA
Upravna enota LJUBLJANA, izp. CENTER
Statistična regija OSREDNJESLOVENSKA
Matična številka 5358418000
Davčni zavezanec Da
Davčna številka SI 82536414
Transakcijski računi IBAN SI56 0292 2025 3585 834 (NLB d.d.) zaprt
IBAN SI56 0310 0100 6520 212 (SKB d.d.) zaprt
IBAN SI56 1910 0001 0108 618 (DBS d.d.) blokiran / R*
IBAN SI56 2700 0000 0083 113 (Factor banka d.d.) blokiran / R*
IBAN SI56 3300 0000 0424 657 (HYPO BANK d.d.) zaprt

Bumbar, verjetno veš, da to financirajo tudi žabarji in ostali, verjetno bi raje finacirali svoje otroke.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Lej ti zagrenjenec.

Ali ima Maribor Stožice? Nima. Ali ljudje ravno tako plačujejo vrtce? Jih
NAdaljuj tako z vsemi slovenskimi mesti, pa povej v kateri občini so brezplačni. Verjetno bojo vsi leteli tja. Jaz ne.

Sicer pa, imeli smo Danico, imeli smo Viko, Bil je celi sveti Dimitrij in tja do Strgarja mi nese še iz glave. Naštel sem samo take, za katere vem, da ni bilo korenitega napredka za mesto.

Sedaj pa vprašanje:

Ali je bil vtrec zastonj?

Odgovor je kratek, NE, tako da, prosim nehaj bluzit o tem, da se vrtec draži zaradi Stožic itd.

Sfokusiraj se na svoj Kranj ali od kod si že. Imate vrtce zastonj in pa kaj je kaj novega razen trgovskih centrov? Potopni količek v starem delu Kranja pač ne šteje, saj vam ga je priseljenec na roke skopal.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Najbolj pošteno bi bilo enotna cena 100-150eur za vsakega otroka, nič več in nič zastonj za nikogar. V tem primeru gre lahko vsaka brezposelna 2x na teden za 1 uro kakšen blok pometati če že hoče otroka imeti v vrtcu. Najlažje je pa samo jamrat pa denar fehtat
10.gif

Hvala lepa za tak sistem
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kdaj točno je pričelo veljati, da je drugi otrok lahko brezplačno v vrtcu?

Pa kakšne Stožice ameba nerazvita? A ti ločiš med vlaganjem v projekte in vlaganjem v socialno varnost. Ko ti Mercator dvigne ceno kruha, olja in krompirja, se tudi pizdiš nad Jankoviæem ali greš lepo ponižno v Mercatorja in kupiš trgovsko znamko, ki ti jo silijo z nizko ceno? Seveda, tiho si, ko posrana mačka.

Če se ne motim imamo v tej državici neke vrste sodišča, ki naj bi razsodila kaj je prav in kaj ni prav. To, da ko se gre za Jankoviæa je vse narobe in netransparetno za vas klerojanševiste, povsem jasno.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Bumbi, sodišča imamo samo ne za Opankarja.... Sej se je čelava vtaknila v Postojni ob to... odgovor premalo kadra...

Če hočeš ti povem za eno stvar, predkazenska zadeva za porabljenih 800.000 niti fiktivnih podgodb ni (mercator). Vse to in še več od VELIKEGA MENEDŽERJA in bergle Stankota.

hysterical-1.gif

Bumbi, pa sweet dreams še naprej.

Nazadnje uredil moderator:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Veš kaj ti obljubim? Jankoviæa za predsednika Vlade, kmalu.
hysterical-1.gif

Zdaj pa pojdi v vrtec.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Bumbi, najprej se bo mogu seštevat naučit.... če bi obvladal 1+1 bi že bil.
hysterical-1.gif

Čakam, te zamujaš v vrtec.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Bumbi, najprej se bo mogu seštevat naučit.... če bi obvladal 1+1 bi že bil.
hysterical-1.gif
On že prav sešteva: 1 tebi, 2 meni, pa še 0,5 ovcam, da bodo tiho.
grims-1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Razmerje 0,5 ne drži, ker bodo na koncu 4 vračali... ovce mislim...

Še zmeraj pa ne razumem, kako ma vse blokiran, tolk nesposoben pa ja ne morš bit, pri takem koritništvu...

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Virant je izvedel potezo, naslednje volitve pa .... se tipkava.
hysterical-1.gif
Jup, Virant je lepo nategnil levo volilno telo.
grin1.gif
Verjetno je bilo to splanirano z JJ.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Na naslednjih volitvah ne bo nobenega od teh, ker bo dnarja zmanjkalo... pol ni več interesa...

tipkava, se pa še zmeri uhka a ne sošolc...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.969
113
Hja kolikor gledam, je v KR še vseeno dražji. Povsod so pa očitno tam tam.

Kakorkoli, mi smo odpadli ko knof (sicer ne v MOL), da pa naša občina nekaj €, če otroka ne vpišeš v vrtec. In jaz gledam in preračunavam, pa vidim, da se mi to bolj splača, če povzamem, da so privat vrtci tam cca 400-450€. Pozna kdo kakega na Vrhniki, da povprašam če imajo tam pe kaj prostora? Eventuelno tudi v LJ (raje južni del okoli centra), ker se tja v službo hodi, da gu usput odložim?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Na naslednjih volitvah ne bo nobenega od teh, ker bo dnarja zmanjkalo... pol ni več interesa...

tipkava, se pa še zmeri uhka a ne sošolc...

Denar je vedno, problem je v tem, ker mi ne vemo kje so še zaloge, so pa vedno.

Moja šola je daleč od tvoje, verjemi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Citat:
Razmerje 0,5 ne drži, ker bodo na koncu 4 vračali... ovce mislim...

Še zmeraj pa ne razumem, kako ma vse blokiran, tolk nesposoben pa ja ne morš bit, pri takem koritništvu...
Khm, ti pa si pameten vrh glave... Sicer ne vem, če je pri Jankoviču tako (ker me res ne zanimajo njegova ustvarjanja), ampak kaj je lepšega kot vzet kredo za 100 miljončkov, spumpat denar na Ciper in ostale davčne oaze in potem spravit firmo v stečaj.
grims-1.gif
Oz. najprej moraš eno leto počakat (torej nateguješ vse naokoli s kvazi virtualnimi investitorji iz ZDA, potem Libije in nazadnje še Iraka), da ti slučajno ne oporekajo teh pumpanj.