Kolk ste eni čudni. Drajv ima za vsako vožnjo možnost prijave napake, ampak eni napake raje prijavlajo na Alter.
samo napačno omejitev hitrosti...
Kolk ste eni čudni. Drajv ima za vsako vožnjo možnost prijave napake, ampak eni napake raje prijavlajo na Alter.
Vedno, ko sem imel neupravičeno slab rezultat, sem prijavil napako pa naj bodo pospeški, ovinki, zaviranje... vedno so mi popravili.samo napačno omejitev hitrosti...
Kaj pa če zapreš aplikacijo ali izklopiš gps?Z novim drajv imam tudi jaz za nekaj % slabši rezultat. Vsekakor mi sedaj silno zameri, ko za par metrov omejitve 50 na regionalki samo spustim tempomat in hitrost pade kolikor pač pade do konca omejitve.
Na skupni % me močno tudi prizadene, da ne moreš med vožnjo zagnati beleženja in ga izklopiti. Prej sem navadno beležil samo avtocestne odseke in že pred izvozom ugasnil. Saj se bo kdo peljal čez mene, če bom vozi 40 km / h na izvozu.
Vedno, ko sem imel neupravičeno slab rezultat, sem prijavil napako pa naj bodo pospeški, ovinki, zaviranje... vedno so mi popravili.
Nisem še poskusil.Kaj pa če zapreš aplikacijo ali izklopiš gps?
Z novo aplikacijo sem dosedaj prevozil okoli 300 km. Vse mi kaže normalno, rezultat od 96-97%. Mi je pa danes med vožnjo brez razloga ugasnila.
Ne vem zakaj bi se naprej uporabljal to aplikacijo, izdajal svoje podatke, ce je dovolj drugih, cenejsih zavarovalnic na trgu.
Jaz bom pac menjal, pa verjetno kar vse, od avta, hise, zdravstveno, turisticno...
In zakaj se nisi menjal, ce je toliko drugih cenejsih zavarovalnic na trgu?
V mojem primeru je bil triglav od teh obeh in croatije cenejši, razen pri stanovanju.Ker sem pravkar na novo zavaroval avto, s 25% popusta. Pa hiso tudi. Tega drugo leto verjetno ne bo.
Lahko pa povem, da sta bili Sava in Allianz ze do sedaj cenejsi.
Vprašaj se, če morda korona ne vpliva nate.No jaz pa sem prej dobival 95%+ na praktično vseh vožnjah, sedaj sem pa srečen, če pridem nad 90 očitno