DRAGI SOSED!!!!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jah v istem bloku kjer živi moja punca živi en taksist in ima pred blokom parkirnih 6 avtomobilov. A se vam to zdi normalno?

Ko se boš poročil z njo, bodo vsi ti problemi preprosto izpuhteli ...
evil.gif

p.s. zamenjaj podpis, referendum je končan ...

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
kako mi greste take pič.. na spolni organ, drekači bojazljivski!
jezen.gif

pa dejte enkrat pridt do lastnika avta pa povej kar se gre
rolleyes-1.gif
res mate muda!

parkeram kjer se mi sprdne, če pa komu ni všeč pa nej pove pred mano da mu protezo preurediva!
10.gif

p.s. sori vidm da si ti celo stopu do njega
zmaga.gif

Zna se zgodit, da boš ob takem petelinjenju morda kar sam potegnil ta kratko...nisi glih bass rutten, ne po postavi ne po fighting skills...

a si tvoji mušji možgani kdaj dobil idejo da bi blo pa kdaj boljš tih bit a?
grims-1.gif

B81

22. jul 2007
37.797
11.046
113
Anyway, kam pa pridemo, če bi za vsak nastali nesporazum en drugemu govorili, da bomo priteze ravnali? Jafak, ne. Kaj ste v srednjem veku ali kaj....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.443
5.671
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No sej dj erikk je drugač enkrat že končal na urgenci zarad parkiranja, ujel se je namreč v antigajbičarsko past...plus švoh kosti pa smo tam...

Sicer ga osebno ne poznam.....ampak sem mislil sam isto napisat po tem ko sem videl od turbogobe sliko njegovih manekenskih nogic ki štrlijo izpod puntota
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Anyway, kam pa pridemo, če bi za vsak nastali nesporazum en drugemu govorili, da bomo priteze ravnali? Jafak, ne. Kaj ste v srednjem veku ali kaj....
V srednejm veku niso nič govorili, ampak so kar takoj ravnali.
grin1.gif

Recimo, da v temle primeru pride prav anekdota G.B.Shawa,: ko so mu omenil, da so ga v njegovi odsotnosti obrekovali in dajali v nič, je mrtvo hladno izjavil: "V moji odsotnosti me lahko tudi pretepejo!"
cool-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jah v istem bloku kjer živi moja punca živi en taksist in ima pred blokom parkirnih 6 avtomobilov. A se vam to zdi normalno?
p.s. zamenjaj podpis, referendum je končan ...
Eh, saj bo kmalu naslednji.
grin1.gif

Glede listkov (teh uradnih) in pajka, to je odvisno tudi od tega, kdo je lastnik zemljišča, ne?