DRAGI SOSED!!!!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.117
1.279
113
42
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Pa je punca lastnica katerega od parkingov, da se pizdiš?

A se pizdim? Sej nikoli nisem povzdignil glasu. Samo bedno se mi pač zdi. Teb bi se tudi vrjem.

Pa ni nek resn taksist. Skoz se z enim fura. Pa dva ma njegov sine in en od teh se ni premaknu že kakšno leto.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sem enako razmišljal...pri kolegu pred blokom parkirajo vedno enako in nimajo problemov, ve se, čigav je ker plac.
Jim pa res mora bit noro, ko pride en tak rambo, parkira, kjer se mu zdi in jim cel sistem zj...e....

Živijo že kar nekaj časa tam, vendar jim je težko razumeti, da če ni prostega mesta, da se parkira tam kjer je. Ne pa, da se tiščijo avtomobili skupaj ter komaj odpiraš vrata.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sem enako razmišljal...pri kolegu pred blokom parkirajo vedno enako in nimajo problemov, ve se, čigav je ker plac.
Jim pa res mora bit noro, ko pride en tak rambo, parkira, kjer se mu zdi in jim cel sistem zj...e....

Živijo že kar nekaj časa tam, vendar jim je težko razumeti, da če ni prostega mesta, da se parkira tam kjer je. Ne pa, da se tiščijo avtomobili skupaj ter komaj odpiraš vrata.
screwdriver-1.jpg

s takim hodi okoli obeh dokler se ti ne obrabi do ročaja.
grin1.gif

Če pa ti umes pride težit pa
web20screwdriver.jpg

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
kako mi greste take pič.. na spolni organ, drekači bojazljivski!
jezen.gif

pa dejte enkrat pridt do lastnika avta pa povej kar se gre
rolleyes-1.gif
res mate muda!

parkeram kjer se mi sprdne, če pa komu ni všeč pa nej pove pred mano da mu protezo preurediva!
10.gif

p.s. sori vidm da si ti celo stopu do njega
zmaga.gif

Ma komu boš ti protezo preurejal..Taki kot si ti, ki parkirajo, kjer sem jim pač sprdne, ker so frajerji pa to, potem po prvem konfliktu ena na ena tiščijo led na obraz in študirajo pravne akte..

Umiri se fantek.

Aaauuu, ma nemoj!?
rolleyes-1.gif

Led na obraz verjem da ne bom nikol tiščal...pravne akte pa še manj študiral,nekateri imamo za to druge ljudi da jih študirajo!
za konflikte pa že sam poskrbim...če si pa ti eden od tistih drisk ki "pogumno" listkajo moj avto pa enkrat počakej pri avtu
grims-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.370
7.468
113
kaj je tvoj problem clovek? Ce ti zajebes in nekomu zaparkiras avto al pa njegov parkirplac (ampak njegov kupljen ne onega ki si ga je prisvojil) in ti napise listek, bi mu moral bit hvalezen. Ker ce bi bil [censored] bi dobil pajka pa se tam ven meci s svojimi testosteronskimi izbruhi. Dej ce mas prevec energije in bi rad ljudem zobe na novo poravnaval, pojdi na en sparing pa se sprosti s sebi enakim.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Da men zaparkira kdo mojo garažo bi prvič nalimal listek. Tudi drugič bi ga. Tretjič bi potegnil pa lep dolg ris. Mislim pa ka so ljudje glupi da če piše pred garažo NE PARKIRAJ!, potem ne parkiraj!
Pa se tu ne gre za zlobo, ampak da pa iz lastne garaže ne bom mogu it ker je pač en tam parkiru ker mu je bliz je pa mal too much.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.060
469
83
tam ko se terc po tori rola
Ko čitam te komentarje, sem kar srečen, da živim izven mesta. Je pa res drek, če ti parkirajo pred vrati garaže. Če ti konstantno pred garažo parkirajo eni in isti modeli, naredi kot kolega. Prvič je tipa opozoril, pa drugič, tretjič. Ni nič zaleglo. Potem mu je pa samo dve gumi ven spustil. Ravno toliko, da se je še lahko peljal do pumpe.
Pred leti je en tipček svojo garo vedno puščal na parkingu počez, čez dva parkinga in zaparkiral, da nismo mogli ven (v službi). Pa smo lepo stopili skupaj, avto odnesli čisto do betonskega zidu, pa one težke korite za rože pred avto. Kako je prišel ven, ne vem, ampak od tedaj je vedno vzorno parkiral... Šola je bila poučna in vzgojna.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.370
7.468
113
Jaz sem imel idejo, da bi majstra z dzipom zvlekli na sredo dunajske. Samo kaj ko bi potem spet drugi imeli probleme. Sem mnenja da delanje raznih risov je za riti. jaz raje spim ob njegovem avtu da ga dobim. Ker ce bom jaz naredil ris, bo ga on potem meni, jaz mu bom dal petardo v nabiralnih, on meni kamen v okno itd... sej zato si pa zelim it v hiso. Pa magar ene 30 km iz ljubljane =)

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
kaj je tvoj problem clovek? Ce ti zajebes in nekomu zaparkiras avto al pa njegov parkirplac (ampak njegov kupljen ne onega ki si ga je prisvojil) in ti napise listek, bi mu moral bit hvalezen. Ker ce bi bil [censored] bi dobil pajka pa se tam ven meci s svojimi testosteronskimi izbruhi. Dej ce mas prevec energije in bi rad ljudem zobe na novo poravnaval, pojdi na en sparing pa se sprosti s sebi enakim.

Dej rajš mal poglej moje poste,če je kje napisano da kdaj komu zaparkiram avto,al pa parkplac(in ne kupljenga,ker naš parkplac niti od moje ni zaseben al pa kej podobnega) in k boš vidu da ne se nehaj usajat!
stupid-1.gif

Preveč energije ima folk k listkajo ker cele dneve doma visi pa čez okno gleda baba mu f.ukat ne da pol pa sam čaka da enga novga na parkingu vid in opa tega je treba spodit ane?
rolleyes-1.gif

in ko bom enmu zaparkiral garažo/avto/parkplac/sekret magari bom pustu da me vseka dokler pa blokovski wannabe šerifi men listkajo ker je avto z eno gumo na zelenici al pa pol metra izven okvirja parkinga bo pa vidu sparing ja!
10.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
(...)
Dej rajš mal poglej moje poste,če je kje napisano da kdaj komu zaparkiram avto,al pa parkplac(in ne kupljenga,ker naš parkplac niti od moje ni zaseben al pa kej podobnega) in k boš vidu da ne se nehaj usajat!
stupid-1.gif

(...)

Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
(...)
parkeram kjer se mi sprdne, če pa komu ni všeč pa nej pove pred mano da mu protezo preurediva!
10.gif

(...)

Nekaj je čudno parkiranje na travi, nekaj pa je, da nekomu zaparkiraš avto. Tudi na travi ni lepo, stanovalci bloka plačujemo urejanje okolja in potem ti folk parkira dobesedno v grm ali rože in jih zgazi. Lepo si opisal svojoj mentaliteto s to izjavo o "kjer se mi sprdne".

Če že kje parkiram čudno ni za dolgo in vedno pustim listek z mojo telefonsko številko na armaturki. Ti pa delaš kot se ti sprdne in se potem čudiš zakaj se folk jezi. Grem stavit da tebi nekdo parkira avto 1 mm preveč blizu tvojega že delaš rise. Malo se postavi v kožo drugega in pomisli kako on dojema tvoja dejanja.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj preprosto ne pokličeš pajka?

Sicer pa ga zaparkiraj nazaj, pa makar pol ulice blokiraš.

Če je to pred njegovo garažo si lahko misliš kakšno maščevanje boš dobil, pa čeprav je bil popolnoma upravičen. In potem se zapleteš v vojno z nekih kretenom, ki ne vidi več kot 1 meter pred svojim nosom in "ima vedno prav" ter mu vedno "neki kreteni težijo za čist brezveze", kot da je ideja garaž da avto tudi lahko ven zapelješ.

Nekateri enostavno nimajo spoštovanja do tuje lastnine. Taki ponavadi še do svoje nimajo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.370
7.468
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj preprosto ne pokličeš pajka?

Sicer pa ga zaparkiraj nazaj, pa makar pol ulice blokiraš.

Pa zakaj bi sedaj poleg mene se cela ulica trpela zaradi bedaka?

Pajka ne klicem zato ker mu ne privoscim da je pol dneva brez avta pol. Se placilca ni nikol dobil pa verjemi da bi ga lahko. no sej zdej sva s sosedom uredila in on razlozi svojim obiskom parkirni red (da lahko mirno parkirajo kjerkoli samo ne pred garazami).

@ErikkDJ ti je radikalc napisal zakaj sem se usajal - ker sis am napisal da parkiras kjer se ti sprdne.

Jaz genericno en rpenesem gajbicarjev, ker so to ljudje ki si prilascajo skupno alstnino. Ampak dam rokov ogenj da so to isti ki potem parkirajo tudi na zasebnih parkirplacih drugih ljudi. ker on pač lahko. bah =)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
glej ce je resen taksist pol so ti avti zelo malo prakirani pred blokom ker vozijo po ljubljani.

Ne bos verjel, jaz imam pred hisov kateri zivim (vecstanovanjska) v najemu garazo. Ampak vsak teden se veckrat najde kak frajer ki hladnokrvno parkira pred njo. Stvar je pripeljala tako dalec, da sedaj oba avta parkiram na ulici (in s tem ostalim odziram mesta), ker se je konstantno dogajalo, da z avtom nisem mogel iz garaze ker jo je nekdo zaparkiral.

Sedaj zaparkiranje pomeni samo to, da jaz ne morem parkirat pred svojo garazo. Sosede še nekako toleriram, ker vem, da bodo umaknili če recem in ker vem da so avto tam pustili za 10 min max. ne razumem pa obiskov ki nonsalantno parkirajo takole pred garazami. In sem zacel listke pisat. Moram priznat da sem se ob pisanju vedno zabaval in cloveku na saljiv nacin skusal dopovedat da ne more parkirat kjer se mu sprdne. Ene parkrat sem celo narisal tloris ulice in mu pokazal kje vse so prosta parkirna mesta in kje je moja garaza in zakaj je to problem ce pred njo parkira.

Pa se ni slo...isti so kar naprej parkirali. Pol sem parkrat polepil une plave srajcke "obvestilo policije" in not listke v stilu "surprise parkiral si pred mojo garazo"...nic

In pol sem enkrat enega heroja dobil ravno ko je speljal izpred garaze. Pri BTC-ju sem ga ujel, sel pred njega in ga v zivo vprasal kaj mu fali v glavi. In tepec je rekel "ja kot da si ravno takrat kaj nucal iz garaze". Sem sel do modela h kateremu hodi na obisk in mu razlozil, da naj se pogovori s kolegom ker bo sicer ene par ljudi tekmovalo kdo bo listkal pred mojo garazo. In ta sosed je normalen in je dojel in se opravicil. Tole zadnjo zimo sva celo skupaj kidala in na moj predlog sneg metala pred mojo garazo. Sploh ni problema. Sam ne se pa norca delat.

In ti Aki si en bumbar. Pejt tja in mu narisi. Ne pa grozit z odpiranjem vrat. Ker to je pa zloba. Ce nekdo ne zna parkirat je neumnost. Ce pa nekdo unicuje tujo lastnino je zloba. In takim se prste lomi.
Naroč odvoz pri lokalnem ciganu... pride z avtovleko in avta ne vidiš več....nikoli več....
grims-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
saj je pred našim blokom enako, pa zdaj vas sprašujem za mnenje.

namreč, imamo parkirišče oz. parkirišča - ki niso nikogaršnja, ker jih je samo enih par zarisanih, pa še to je bilo doooolgo dolgo nazaj, ostalo pa so parkirišča na makadamskem parkirišču, travnih površinah in pločnikih ob ulici, ki ni prometna in služi zgolj za dostop do blokov in je pač to tudi način parkiranja. problem nastane ravno na makadamskem parkirišču, ki je ravno pred našim blokom - folk parkira tudi po sredini in včasih se moraš res namatrati, da prideš ven, in potem, če imaš daljši avto (ravno moja Avensiska je ena takih, vendar je to še znosno, problem je ene par enoprostorcev), je problem še večji. enkrat sem sam tako parkiral in v prvo dobil Obvestilo policije. ne parkiram več tako, samo ne vem, zakaj potem ostali še vedno tako. ker sam prihajam domov ob poznih urah (hebat ga, tak šiht), ko praktično lahko parkiram samo daleč stran od bloka oz. tam po sredi. po sredi seveda ne bi več parkiral, ne vem pa, zakaj sem očitno samo jaz tak, ki to spoštuje.

in me zanima, na koga zdaj lahko naslovim pismo, v katerem bi samo povprašal, kako je zdaj s parkiranjem ...

včasih je stanje celo tako kritično, da enostavno moram do parkirišča bližnje gostilne ... kar mi spet ni všeč, ampak kje za vraga naj potem pustim avto?

p.s.: nekaj časa sem parkiral na makadamskem parkirišču hiše nasproti naše, čez cesto, kjer je vedno veliko prostora, a sem iz neznanega razloga dobil obvestilce na okno, naj tam ne parkiram več (lepo vljudno napisano, celo prosim so uporabili) in seveda tam ne parkiram več. čeprav bi bilo prostora, poleg mojega, še za dva do tri avte ... plus da je tam parkirišče tudi za trgovino (no, ta trgovina sicer ne obstaja več, je pa nekoč ...)

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
ksz
Če bi že rad škodo delal in seveda prijazno upozoril, se je kolega nekoga rešil z obvestilom pa to kar ne vetrobransko steklo z labelo, ker predhoden listek pač ni pomagal je labela učinkovito, ker jo je skoraj nemogoče sprati
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
kako mi greste take pič.. na spolni organ, drekači bojazljivski!
jezen.gif

pa dejte enkrat pridt do lastnika avta pa povej kar se gre
rolleyes-1.gif
res mate muda!

10.gif

p.s. sori vidm da si ti celo stopu do njega
zmaga.gif

Zna se zgodit, da boš ob takem petelinjenju morda kar sam potegnil ta kratko...nisi glih bass rutten, ne po postavi ne po fighting skills...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No sej dj erikk je drugač enkrat že končal na urgenci zarad parkiranja, ujel se je namreč v antigajbičarsko past...plus švoh kosti pa smo tam...