saj je pred našim blokom enako, pa zdaj vas sprašujem za mnenje.
namreč, imamo parkirišče oz. parkirišča - ki niso nikogaršnja, ker jih je samo enih par zarisanih, pa še to je bilo doooolgo dolgo nazaj, ostalo pa so parkirišča na makadamskem parkirišču, travnih površinah in pločnikih ob ulici, ki ni prometna in služi zgolj za dostop do blokov in je pač to tudi način parkiranja. problem nastane ravno na makadamskem parkirišču, ki je ravno pred našim blokom - folk parkira tudi po sredini in včasih se moraš res namatrati, da prideš ven, in potem, če imaš daljši avto (ravno moja Avensiska je ena takih, vendar je to še znosno, problem je ene par enoprostorcev), je problem še večji. enkrat sem sam tako parkiral in v prvo dobil Obvestilo policije. ne parkiram več tako, samo ne vem, zakaj potem ostali še vedno tako. ker sam prihajam domov ob poznih urah (hebat ga, tak šiht), ko praktično lahko parkiram samo daleč stran od bloka oz. tam po sredi. po sredi seveda ne bi več parkiral, ne vem pa, zakaj sem očitno samo jaz tak, ki to spoštuje.
in me zanima, na koga zdaj lahko naslovim pismo, v katerem bi samo povprašal, kako je zdaj s parkiranjem ...
včasih je stanje celo tako kritično, da enostavno moram do parkirišča bližnje gostilne ... kar mi spet ni všeč, ampak kje za vraga naj potem pustim avto?
p.s.: nekaj časa sem parkiral na makadamskem parkirišču hiše nasproti naše, čez cesto, kjer je vedno veliko prostora, a sem iz neznanega razloga dobil obvestilce na okno, naj tam ne parkiram več (lepo vljudno napisano, celo prosim so uporabili) in seveda tam ne parkiram več. čeprav bi bilo prostora, poleg mojega, še za dva do tri avte ... plus da je tam parkirišče tudi za trgovino (no, ta trgovina sicer ne obstaja več, je pa nekoč ...)