glej ce je resen taksist pol so ti avti zelo malo prakirani pred blokom ker vozijo po ljubljani.
Ne bos verjel, jaz imam pred hisov kateri zivim (vecstanovanjska) v najemu garazo. Ampak vsak teden se veckrat najde kak frajer ki hladnokrvno parkira pred njo. Stvar je pripeljala tako dalec, da sedaj oba avta parkiram na ulici (in s tem ostalim odziram mesta), ker se je konstantno dogajalo, da z avtom nisem mogel iz garaze ker jo je nekdo zaparkiral.
Sedaj zaparkiranje pomeni samo to, da jaz ne morem parkirat pred svojo garazo. Sosede še nekako toleriram, ker vem, da bodo umaknili če recem in ker vem da so avto tam pustili za 10 min max. ne razumem pa obiskov ki nonsalantno parkirajo takole pred garazami. In sem zacel listke pisat. Moram priznat da sem se ob pisanju vedno zabaval in cloveku na saljiv nacin skusal dopovedat da ne more parkirat kjer se mu sprdne. Ene parkrat sem celo narisal tloris ulice in mu pokazal kje vse so prosta parkirna mesta in kje je moja garaza in zakaj je to problem ce pred njo parkira.
Pa se ni slo...isti so kar naprej parkirali. Pol sem parkrat polepil une plave srajcke "obvestilo policije" in not listke v stilu "surprise parkiral si pred mojo garazo"...nic
In pol sem enkrat enega heroja dobil ravno ko je speljal izpred garaze. Pri BTC-ju sem ga ujel, sel pred njega in ga v zivo vprasal kaj mu fali v glavi. In tepec je rekel "ja kot da si ravno takrat kaj nucal iz garaze". Sem sel do modela h kateremu hodi na obisk in mu razlozil, da naj se pogovori s kolegom ker bo sicer ene par ljudi tekmovalo kdo bo listkal pred mojo garazo. In ta sosed je normalen in je dojel in se opravicil. Tole zadnjo zimo sva celo skupaj kidala in na moj predlog sneg metala pred mojo garazo. Sploh ni problema. Sam ne se pa norca delat.
In ti Aki si en bumbar. Pejt tja in mu narisi. Ne pa grozit z odpiranjem vrat. Ker to je pa zloba. Ce nekdo ne zna parkirat je neumnost. Ce pa nekdo unicuje tujo lastnino je zloba. In takim se prste lomi.