Dovolj je! Čas je za revolucijo!

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dragi moji!

Čas je. Čas je, da se slovenski narod končno zgane in stopi skupaj. Preveč krvi naših prednikov je bilo prelite na slovenskih tleh, ko so se borili za svobodo, dobrobit in blaginjo slovenskega naroda. Dovolj je zatiranja in izkoriščanja slovenskega ljudstva.

Smo sposobni stopiti skupaj in rešiti slovenski narod? Smo dovolj močni v srcih?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Proti kermu pa? fašistom, nacistom? tako nekak mi tvoj poziv deluje..definiraj
17758-icon_confused.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
No če bi reku Slovenski kmetje bi se bolje slišalo, ker Slovenskega naroda je bore malo po Slovenskih mestih
smirk-1.gif

me pa prav zanima koliko nas je pripravljeno stopiti skupaj in narediti to kar je neizogibno!?

Je pa skrajni cajt da se stopi skp!!

No seveda, bodo še "neSlovenci" dobro došli ob kaki revoluciji, a ne?
rolleyes-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Proti tistim, ki trenutno v državi vlečejo vse niti.

Tisti, ki kolikor toliko sledi političnemu dogajanju, bo že vedel kaj mislim z zgoraj napisanim!!!

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Se zavedam, da je tudi druga opcija bolj slaba (Janša), pa vendar.

Nočem da se samo upa na boljši jutri, hočem da se za to tudi kaj naredi.

Moja rit je precej polna, več kot imam in dobim ne rabim. Je pa moje srce razočarano in prizadeto, ko vsak dan iz tujine spremljam dogajavnje v Sloveniji.....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Slovenci = hlapci, pijanci in izdajalci

Dobro osnovo imamo
hysterical-1.gif

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
V Sloveniji nikoli ne bo vztaje. Premevžast folk. Ljudstvo špuka čez oblast samo na forumih in za šankom. Radi živimo po sistemu, da nas vedno nekdo fuoka in zraven z užitkom požiramo ves dreck ki nam ga izserjejo. . Skupaj ne znamo stopit itd... Na ulice ne bomo nikoli šli, razen če bi s tem zayebali kakega soseda, žlahto in podobno.

Revolucije se dogajajo bližje ekvatorju. Mi smo preseverno.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.651
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Je pa moje srce razočarano in prizadeto, ko vsak dan iz tujine spremljam dogajavnje v Sloveniji.....

Potem si le provokator....iz tujine
wink-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ne, nekdo ki je slovenske matere sin. Nekdo, ki je Slovence. In nekdo, ki ima polno piz.do vode vsega. In pa nekdo, ki je pripravljen na revolucijo....

To, da sem trenutno v tujini, nima nobene veze s tem.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.747
1.543
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ko bo revolucija-----jst sem v prvi bojni vrsti

Ti pošljemo sms, ko se revolucija začne? Kakšnih 15 minut prej, da lahko cirkular dobro skriješ, pomoliš in se lepo oblečeš?
Ti še do Ambrusa ne znaš pridet.
evil.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Slovenci = hlapci, pijanci in izdajalci

Dobro osnovo imamo
hysterical-1.gif

Dobro osnovo imamo tisti, čigar dedje in pradedje so se ne dolgo tega borili za osvoboditev slovenskega ozemlja...