Dostop je zavrnjen

bigbass

Zelenc'
27. jan 2013
10
0
1
Nekako mi je ratalo,da se mi je lokalni disk C,kjer so windowsi zaklenil oz.ne morem na njemu nič delat ali karkoli spreminjat.Vse je zaklenjeno,ko kliknem na C mi nariše okno z obvestilom Mesto ni na voljo in napiše C:/ ni na voljo,dostop je zavrnjen!
Kaj lahko storim v tem primeru??Poskusil sem že z obnovitvijo,pa tudi te ne morem upravljat,saj nimam dostopa.
Prosim za pomoč!
Lp

bigbass

Zelenc'
27. jan 2013
10
0
1
Ja sem probal in mi deluje vse kot mora v varnem načinu.Amm..kaj pa moram storiti sedaj??Kako to spremenim v varnem načinu,da mi bo potem delalo še pri normalnem zagonu??

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Kaj si počel pred tem preden ti je omejilo dostop.
Lahko pa probaš obnoviti sistem iz varnega načina.

bigbass

Zelenc'
27. jan 2013
10
0
1
Probal obnoviti sistem iz varnega načina pa ni šlo.
Mislim da sem na mailu kliknil neko stran kamor me je vrglo in mi vse skupaj zaklenilo disk.

bigbass

Zelenc'
27. jan 2013
10
0
1
Ja,verjetno bo ta virus ja,samo se mi ga se ni uspelo znebiti.Ne vem kaj tocno delam narobe a ko grem po navodilih mi nekako ne rata in ne rata.Se kaksna pomoc???

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Ja,tako kot philips pravi z virusi se najlažje spopadeš, če odstraniš okuženi disk iz sistema in ga priklopiš na drug računalnik kot zunanji disk potem pa pregledaš z drugim protivirusnim programom.
Protivirusni program, ki je nameščen na okuženem računalniku je največkrat neuporaben, ker ga je virus že pretental in mu je dovolil namestitev in ob pregledu ga ne zazna kot zlonamerno kodo.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Zadeva urejena
wink-1.gif

Krivo je bilo, da mu je za njegov račun onemogočilo pravice in sicer: Za popoln nadzor in Za spreminjanje.
Ko so se tukaj nastavile kljukice ima ponovno dostop do diska C.