Dosežki trenutne vlade

erikson

Guru
25. avg 2007
25.482
8.823
113
Jenull je Golobu z včerajšnjimi režiranimi protesti pred ameriško ambasado verjetno zapravil nekaj točk v tujini. Množica policistov, ki je blokirala območje neposredno okoli ambasade, je Jenullu pokazala, da tudi pod njemu naklonjeno vlado ne more paradirati vsepovsod.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
4.273
-703
113
150.000.000 km away
V glavnem, sem se sam prepričal, kako uspešna je bila vlada trenutnega PV. Po domače, vse kar je bilo v njihovem planu je bil zgolj program na papirju. Ki pa ni bil uresničen. Sedaj državljane prepričujejo, da potrebujejo še 4 leta. Kar pomeni dodatna 4 leta "svobode" ter priskledništva raznih inštitutov kot je 8.marec.
Stanovanja? So, ampak profitna. DSO? Ja, ampak ne deluje (razen seveda, da se vsak mesec v državo steče 40 mio €, ki gredo kdo ve kam?) Božičnica? DA, ampak uspešnim podjetjem je tako ali tako vseeno. Ta že sedaj izplačujejo 4 kratnik te tako imenovane solidarne božičnice. Je pa seveda lepo obremenit gospodarstvo, da lahko ogrejejo rajo, ops, javno upravo. In povečajo čredo ovac. Zelo podla poteza.

Torej, javno priznam, da ne bom volil Svobode.

Niti SDS, če je mogoče koga zaskrbelo. Čeprav s tem, ko bom oddal glas za "kararkolibompačvolil" , povečujem možnost Svobodi (ker ne bom dal glasu SDS).
Ker za povprečnega Slovenca, ki ne vidi dlje od svojega nosu in ki se ga da kupit za 639€, obstajata samo 2 opciji:
- samo, da ne bo Golob
- samo, da ne bo Janša.

Vmes pa ... nič.

Zdaj pa grem izpolnit svojo državljansko dolžnost. S titovko z rdečo zvezdo na glavi in križem v desni roki.

• Všeč mi je
Reactions: Daniel

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.896
113
MimoGrede: da greš volit ni tvoja DOLŽNOST, pač pa PRAVICA s predpostavko, da si opravilno sposoben in polnoleten.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.766
11.151
113
MB
je pa hecno ko o matematiki razpravljate liki ki ne razumete kaj pomeni da je marža določena v centih na liter :D

mistique

Guru
16. jun 2009
16.539
3.610
113
A to si nehote zabeležil dosežek vlade o STABILNEM in PREDVIDLJIVEM gospodarstvu? :evil:

Eden izmed številnih nerealiziranih dosežkov je ta, da bodo kmalu tudi desni spoznali prednosti kolesarjenja...

• Haha
Reactions: aljoman in Gatto

tomi

Guru
1. sep 2007
19.766
11.151
113
MB
pa saj pa ste izvolili mantro, da do 2030 boste brez vsega in srečni, ki zdaj šteka?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.962
18.632
113
Škoda, da med prednosti (protestniškega) kolesarjenja ne spada tudi doseg cilja v obliki spremembe politike, ki se ji naprotuje kaj šele v obliki odstopa nepriljubljene vlade kar je v bistvu poanta vsega. Sama aktivnost seveda koristi kakšni zadevi, zdravju npr. ampak kaj, ko se pa zaradi tega ljudje v okolici parlamenta množično pač ne spravijo na kolo.

• Všeč mi je
Reactions: mistique

mistique

Guru
16. jun 2009
16.539
3.610
113
Jaz sem ciljal na pozitivne aspekte kolesarjenja, kot fizične dejavnosti v kontekstu prihajajoče krizice...

Ono drugo kolesarjenje pa je beyond repair...enako kot razmišljanje o tem, kje sem bil 1991...

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Gatto