msenjur vse to sem že implementiral.....zaklenjeno spamkanto...tudi možnost izključitve glavnih spamerjev v temah sem uporabil.....
In najbolj glasni proti temu so bili ravno te katerim so bili te ukrepi namenjeni (še ti si glasno sodeloval v razpravah.....sedaj bi bil pa pameten......LoL)...
ja sej sodelujem, sam ker mi pač dvigne pokrov, ko vidim kaksne neumnosti so eni zmozni skupej spravit. sej se velikokrat ugriznem v jezik, sam kdaj pac ne gre... in vsak lahko izrazi svoje mnenje na lep nacin, brez zaljivk in ponizevanja.
ce bi mel zaklenjen podforum, teh tem sploh nebi opazil, in bi bilo prebiranje po alterju lepse.
in fora je, da se pac ne dopusti da tema pride do predrkavanja, oz bi se jo prestavilo v vas zaklenjen forum. sej veliko tem je pac zanimivih, dokler ne pride do predrkavanja. recimo tema o huawei - sej je bila zanimiva za brat, akterji so vedeli o cem pisejo, sam kaj ko je bil stalno nek politicni protikomunajzarski prizvok. sej nas ne briga rezim v dezeli, ampak hawei-google-usa....
sej izkljucitev spammerjev ni resitev. treba jih je prevzgojit, oz pokazat kje je meja. ce mu bo pasal se bo kultiviral, drugace bo pa nasel drug forum, kjer je pac to dovoljeno.
se najbolj je pa smesno, da je v vsakem forumu pripet pravilnik za forum, pa se vseeno veselo krsi dolocene pravila glede zaljenja in rasizma. za koga so potem te pravilniki?