Kameleon pač briše tisto kar mu ni povšeči, hkrati pa nam očita brisanje. Mene potem ko me pobriše, ponavadi še blokira za nekaj dni.zakaj pa ne obstajajo dosežki kot so brisani prispvki? revno prejle je bil brisan moj prvi prispevek in nobenega dosežka glede tega. ziher bi endvatri bil vesel take statistike. me prav zanima če je prvi po brisanih prispevkih.
lahko bi dodali še preživete dneve v banovcih kot dosežek
Poglej priponko 27436
Kameleon pač briše tisto kar mu ni povšeči, hkrati pa nam očita brisanje. Mene potem ko me pobriše, ponavadi še blokira za nekaj dni.
Ne, temu se reče forum po meri.si pa zagnan delavec, da da ti modiji dajejo prosto po opravljenem šihtu (tvojem in njihovem)
Kameleon pač briše tisto kar mu ni povšeči, hkrati pa nam očita brisanje. Mene potem ko me pobriše, ponavadi še blokira za nekaj dni.
O čem ti to? Trdiš da te prosim da me brišeš in blokiraš? Resno?Dragi Peter Klepec klepec......ŠE VEDNO sem ti pobrisal stvari za katere si me prosila na ZS.....enako je bilo tudi v zgoraj izpostavljenem primeru.....
O tem....
No, torej te javno prosim da me ne brišeš in ne blokiraš.O tem....
Ostaneta z jagababo tukaj če se vsi ostali preselimo na drug forum? Obljubita?
Problem pri tebi je, ker banaš in brišeš samo nas spemerje iz enega pola, tiste iz drugega pa ignoriraš in jim celo pomagaš. Zato je ideja vašega kimavskega zaprtega dela foruma najboljša.msenjur vse to sem že implementiral.....zaklenjeno spamkanto...tudi možnost izključitve glavnih spamerjev v temah sem uporabil.....
In najbolj glasni proti temu so bili ravno te katerim so bili te ukrepi namenjeni (še ti si glasno sodeloval v razpravah.....sedaj bi bil pa pameten......LoL)...