Ko se enkrat navadiš Egipta in tamkajšnjega podvodnega raja, se mi v Dominikanski niti glave pod vodo ne da več porinit. Kljub temu, da sem zaprisežen free diver, nisem tokrat res niti glave pod vodo potisnil. T. pa kar redno in menda je videla nekaj zanimivih skatov, nama nepoznanih rib in precej velike lignje z zelenimi očmi.
Kot praviš, Santo Domingo je res lepo mesto a meni je bolj zanimivo opazovat domačine, njihove navade in življenski stil.
Leta 2007 sem sicer tudi malce snorklal in fotkal
KLIK , vendar pa nisem bil ravno navdušen. Več se je videlo pri potopih, saj je tam veliko podvodnih kanjonov in podobnega.
Da ne pozabim, mobilni operater Claro ima tam akcijo in za 495 esov (11EUR) dobiš GSM, SIM kartico in 100 pesov dobropisa in s tem sem opravil vse lokalne pogovore, pa mi je še ostalo 80 pesov. Če si iz Lj, se oglasi, pa ti dam GSM, ker pri nas tako ali tako ne dela.(850/1900 MHz).
Jaz bolj zaupam vremenu na
weatherunderground.com , a tudi tam ni 100%.
Bil sem v hotelu zraven "tvojega", Hotetur in sem šel zdaj opazil, da ma le 3 zvezdice (hoteli tam sploh nimajo teh oznak), a hotel je bil boljši v vseh pogledih (zlasti hrana) od naprimer hotela Radisson Sas (5 zvezdic) v Sharmu.
Pa lepo se imej!