Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
KSZ
A se splača zdajle kupit počitnice ali še malo špekulirat in počakati, če se bo zaradi krize kaj pocenilo?
Študiram na Turčijo in sicer meseca septembra ali celo oktobra, da ne bo prevroče.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
to so vse akcije Guleta!
imajo jo vse agencije, jaz bi vzel Pegasos World
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Poskusita RIXOS Tekirova (premium ima noro ceno). To so RIXOS veriga je ena najboljših hotelov v Turčiji.
Jaz osebno hodim v Magic Life hotele ali RIU.
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Gulet nima za otroke zastonj??
Sam imam eno staro 3 leta,. pa so potem te cene kar velike....kaj pa za nas druzine al pocakat al sedaj dokonca marca rezervirat, pa dobit se kaksen first minute popust??
no, za dublin že pakiramo, vmes pa za 1.majske že kupljene karte lj-dunaj-peking... nora cena 380eur! lizbona bo počakala, bom pa občudovala kitajski zid, jedla nudelce, kolesarila v gužvi... pa še češnje takrat(mal prej) cvetijo... jeejjj!Citat:
Uporabnik decva pravi:
ja, men pa konec meseca dublin za 5 dni- računam total do 400 eur.
če bo vse po načrtu: 1.maj- lizbona, porto, avgusta me nagovarjajo za odkrivanje italije (predrago, vroče, sem že precej vidla, a zna bi zabavno), definitivno grčija septembra, novembra/decembra mehika... mal bo treba kombinirat praznike, nadure, pa mogoče celo neplačan dopust... ampak važno, da so plani
Citat:
Uporabnik gas pravi:
sole: do kdaj pa so zgodnje rezervacije? verjetno sem zamudil,..tako da mi ostanejo naše,,..
do kdaj imajo pa naše??
se mi pa cene zdijo ubijalske...
14 dni grčije 2x odrasla 2x mulca pod 5 cca 1800-2000 za 4* AI
Meni se zdi to kar v redu. Lahko probaš enako storitev na Hrvaškem.Citat:
Uporabnik gas pravi:
se mi pa cene zdijo ubijalske...
14 dni grčije 2x odrasla 2x mulca pod 5 cca 1800-2000 za 4* AI