Dopolnilno zdrav. zavarovanje

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Hi,

a so kakšne razlike če se dopolnino zavarujem pri
a) AdriaticSlovenici (MESEČNA PREMIJA: 26,49 EUR),
b) Triglav (MESEČNA PREMIJA: 25,99 EUR),
c) Vzajemna (MESEČNA PREMIJA: 24,62 EUR)?

A so kakšna zavarovanja všteta zraven pri AS in Triglavu ali kaj podobnega?

Hvala in LP
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Ne, edino pri ostalih zavarovanjih boš mogoče iztržil kaj več popusta, če imaš zdravstveno tudi pri njih, kritja pa so zakonsko enaka pri vseh.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Ja, pri zdravstvenih zavarovanjih (AS v primeru trajnika, VZA v primeru internetne sklenitve, Triglav ne vem).
Mislil sem bolj na to, da v primeru da sklepaš kakšno drugo zavarovanje, recimo avtomobilsko, dobiš kakšen dodaten popust, ker imaš pri zavarovalnici že sklenjeno zdravstveno zavarovanje. Kolikor vem to ponujata tako AS kot Triglav.

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
drži

popuste lahko iztržiš pri AO ter premoženjskih zavarovanjih..

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz.

A lahko iztržim kakšen popust tudi če ne naredim dopolnilnega zavarovanja pri agentu, ki mi zavaruje avto, ampak pač v poslovalnici?

Ker se mi res ne da dogovarjat za termin z agentom, ko pa imam poslovalnico Triglava praktično čez cesto.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Kaj se obiras skoci cez cesto!

Pa pohiti, za vsako nezavarovano leto bo premija po 3% drazja do konca.

Sicer je pa bolj pomembno bit zavarovan da ne placujes zdrav.storitev s svojim denarjem. Za cunga lunga bos pa kje drugje privarceval!

Al pa sprejmi riziko in kompliciraj se nekaj casa, ker se bodo zdravstvena zavarovanja kot jih poznamo danes baje prenesla v zdravstveno blagajno. No se vedno bols da zacnes brat od zacetka...
wink-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Izkoriščam že odprto temo. Ali je še kdo dobil letos še eno novo polico dodatnega zavarovanja pri AS ker naj tiste prve ne bi dobili podpisane vrnjene nazaj. Midva z ženo sva bila najprej klicana iz zavarovalnice sedaj pa sva dobila še enkrat police za podpisat. Polic nisva pošiljala nazaj isti dan...