Dončič - NBA

Success

Fizikalc
5. sep 2010
540
188
43
Če bo osvojil prstan (kot ekipa seveda), bo državni praznik razglašen?

To norenje z Dončičem v medijih postaja res neokusno, preko vsake meje.

Ampak ok, če ovce to futrate, da mediji živijo od klikov, pol že mora biti tako.

O Ukrajini ni več člankov...
A veš tisto, ko že preko nekaj postov enostavno veš in razumeš, da ima nekdo zares bedno življenje, je nezadovoljen sam s sabo in nad svojim življenjem nasploh. Daj no, čas je, da se zbudiš, da privoščiš, da vidiš lepo. Meni je bila tekma top, ponosen sem tudi na njegove tako zelo opevane solzne oči, saj je s tem pokazal, kakšen človek je, da ima čustva in da ni čustven invalid, kot marsikateri tu. Jaz rad berem o njem in očitno nisem edini. Vsi te portali vodijo analitiko in točno vejo, kaj se klika in kaj ljudi zanima, kaj berejo. Tako da ne, niso neumni, brez skrbi da ne, problem je samo, da tvoja buča ne dojame vsega tako dobro, kot si sam misliš :)

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.666
4.890
113
A veš tisto, ko že preko nekaj postov enostavno veš in razumeš, da ima nekdo zares bedno življenje, je nezadovoljen sam s sabo in nad svojim življenjem nasploh. Daj no, čas je, da se zbudiš, da privoščiš, da vidiš lepo. Meni je bila tekma top, ponosen sem tudi na njegove tako zelo opevane solzne oči, saj je s tem pokazal, kakšen človek je, da ima čustva in da ni čustven invalid, kot marsikateri tu. Jaz rad berem o njem in očitno nisem edini. Vsi te portali vodijo analitiko in točno vejo, kaj se klika in kaj ljudi zanima, kaj berejo. Tako da ne, niso neumni, brez skrbi da ne, problem je samo, da tvoja buča ne dojame vsega tako dobro, kot si sam misliš :)
Njegov problem je samo ta, da misli, da je nekaj več, ker pljuva po izbranih, uspešnih Slo športnikih. Samo kaj ko gnida ne vidi ven iz dreka, ker je pač v njem...

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.364
-1.030
48
Valparaiso
retardiran svet postaja vidim ... eni mate pa res bedno življenje, če morate NBA spremljat :)