Sam si si kriv. Kaj pa Slovenske medije gledašKo so LAL igrali v Dallasu, je bilo res smešno. 3-4 novice o Dončićevih solzicah na siolu, opisa tekme pa nikjer.![]()
A veš tisto, ko že preko nekaj postov enostavno veš in razumeš, da ima nekdo zares bedno življenje, je nezadovoljen sam s sabo in nad svojim življenjem nasploh. Daj no, čas je, da se zbudiš, da privoščiš, da vidiš lepo. Meni je bila tekma top, ponosen sem tudi na njegove tako zelo opevane solzne oči, saj je s tem pokazal, kakšen človek je, da ima čustva in da ni čustven invalid, kot marsikateri tu. Jaz rad berem o njem in očitno nisem edini. Vsi te portali vodijo analitiko in točno vejo, kaj se klika in kaj ljudi zanima, kaj berejo. Tako da ne, niso neumni, brez skrbi da ne, problem je samo, da tvoja buča ne dojame vsega tako dobro, kot si sam mislišČe bo osvojil prstan (kot ekipa seveda), bo državni praznik razglašen?
To norenje z Dončičem v medijih postaja res neokusno, preko vsake meje.
Ampak ok, če ovce to futrate, da mediji živijo od klikov, pol že mora biti tako.
O Ukrajini ni več člankov...
Njegov problem je samo ta, da misli, da je nekaj več, ker pljuva po izbranih, uspešnih Slo športnikih. Samo kaj ko gnida ne vidi ven iz dreka, ker je pač v njem...A veš tisto, ko že preko nekaj postov enostavno veš in razumeš, da ima nekdo zares bedno življenje, je nezadovoljen sam s sabo in nad svojim življenjem nasploh. Daj no, čas je, da se zbudiš, da privoščiš, da vidiš lepo. Meni je bila tekma top, ponosen sem tudi na njegove tako zelo opevane solzne oči, saj je s tem pokazal, kakšen človek je, da ima čustva in da ni čustven invalid, kot marsikateri tu. Jaz rad berem o njem in očitno nisem edini. Vsi te portali vodijo analitiko in točno vejo, kaj se klika in kaj ljudi zanima, kaj berejo. Tako da ne, niso neumni, brez skrbi da ne, problem je samo, da tvoja buča ne dojame vsega tako dobro, kot si sam misliš![]()
retardiran svet postaja vidim ... eni mate pa res bedno življenje, če morate NBA spremljatA veš tisto, ko že preko nekaj postov enostavno veš in razumeš, da ima nekdo zares bedno življenje, je nezadovoljen sam s sabo in nad svojim življenjem nasploh. Daj no, čas je, da se zbudiš, da privoščiš, da vidiš lepo. Meni je bila tekma top, ponosen sem tudi na njegove tako zelo opevane solzne oči, saj je s tem pokazal, kakšen človek je, da ima čustva in da ni čustven invalid, kot marsikateri tu. Jaz rad berem o njem in očitno nisem edini. Vsi te portali vodijo analitiko in točno vejo, kaj se klika in kaj ljudi zanima, kaj berejo. Tako da ne, niso neumni, brez skrbi da ne, problem je samo, da tvoja buča ne dojame vsega tako dobro, kot si sam misliš![]()
Manj bedno od nekoga, ki ga kao ne, mora pa gobcat o tem.retardiran svet postaja vidim ... eni mate pa res bedno življenje, če morate NBA spremljat![]()
Ej sej ok, ampak lahko odpres svojo temo in serjes po njej. Cist simpl... Obracanje pozornosti nase na tako beden nacin pa res ne dotice advokatu. Ce ti ni, ti pac ni, vse ok. Ni zato treba srat nonstop o tem, saj ti kao ni. Kao...retardiran svet postaja vidim ... eni mate pa res bedno življenje, če morate NBA spremljat![]()
Misli si "defense really do wins chapionships" ko so ostali pod 100 pik proti Lakersom
Glej na streamu...... uzivo.utakmica.rsKje lahko danes gledam Lakerse? Na t-2 ni.
Mogoče jim bodo pa še prav prišli? Nekoč!Pa cel Dallas jih je kupil![]()
![]()