zdej po Afrki išče, kje sploh poznajo košarko...Zdaj bo imel problem, ker po njegovem so najboljši košarkarji črne kite. Ki jih je daaaleč največ v Nba. Ki pa po njegovem ni najboljša košarkarska liga. Ko se bedak sam zasuje v luknjo.
zdej po Afrki išče, kje sploh poznajo košarko...Zdaj bo imel problem, ker po njegovem so najboljši košarkarji črne kite. Ki jih je daaaleč največ v Nba. Ki pa po njegovem ni najboljša košarkarska liga. Ko se bedak sam zasuje v luknjo.
Ni me treba omenjati, ker jaz tu bolj malo komentiram. Mi je pa vseeno čudno, da v Evropi še nikoli nisem videl rezultata 145:127, ali koliko je že bilo. Verjetno so v Evropi manjši koši ali pa pa evropski igralci ne znajo metati.Ajde, katera liga je potem numero 1? Da čujemo ... Za tebe pa bizija, ki sta ultra znalca, je verjetno kitajska liga. Aja, samo tam ni črnih kit ...
En od razlogov je tudi ta, da v NBA igrajo 4x12 minut pri nas pa 4x10 minut.Ni me treba omenjati, ker jaz tu bolj malo komentiram. Mi je pa vseeno čudno, da v Evropi še nikoli nisem videl rezultata 145:127, ali koliko je že bilo. Verjetno so v Evropi manjši koši ali pa pa evropski igralci ne znajo metati.
in brez obrambeEn od razlogov je tudi ta, da v NBA igrajo 4x12 minut pri nas pa 4x10 minut.
42 pik so jim vsipali v zadnji rundi...5 točk razlike med njima niti ni taprava lekcija
Ja sam to je problem ekipe ne enga igralca42 pik so jim vsipali v zadnji rundi...
šolanje brez primere
če pa lahko dončić vse sam, to ni ekipna...Ja sam to je problem ekipe ne enga igralca
To naši loleki,ameri pa tko al tko gledajo samo donos dinarčkovče pa lahko dončić vse sam, to ni ekipna...
samo o njem pišejo
kot da drugih ni
to pa ja, šov in novec pa sta zmagalaTo naši loleki,ameri pa tko al tko gledajo samo donos dinarčkov
Za kazen ga LeBron ne bo vzel v ekipo za All star
A je to crni kiti s petih metrov žogo med nogo podal...??