samo zaradi stav, saj šport ne obstaja večhater gleda športe ki jih ne mara... paradox. In dobra tema za kakšne diplome iz napredne psihiatrije.
samo zaradi stav, saj šport ne obstaja večhater gleda športe ki jih ne mara... paradox. In dobra tema za kakšne diplome iz napredne psihiatrije.
A že lopataš a si še pri sosedih?vse na avion in pucat blato iz hiš
lej, mel sem vetrolom, sam z motorko urejal, vozil s prikolico...A že lopataš a si še pri sosedih?
lej, mel sem vetrolom, sam z motorko urejal, vozil s prikolico...
nikjer nikogar, še debla sem sam dvigal, nobene pomoči... na deponiji pa mi hepijanil, kje v mestu so taka drevesa... a j... g...
naj si sami spucajo, kaj so pa gradili ob strugi in plazu
tudi to je dejstvo in rizik, ki ga treba vzet v zakup
si se vprašal, zakaj si sam urejal..zakaj nobenga ni bilo blizu?lej, mel sem vetrolom, sam z motorko urejal, vozil s prikolico...
nikjer nikogar, še debla sem sam dvigal, nobene pomoči... na deponiji pa mi hepijanil, kje v mestu so taka drevesa... a j... g...
naj si sami spucajo, kaj so pa gradili ob strugi in plazu
tudi to je dejstvo in rizik, ki ga treba vzet v zakup
nope, tega se nisem spraševal... vrnil sem se z morja, še isti dan razžagal, nato naslednji zvozil in nazaj na morjesi se vprašal, zakaj si sam urejal..zakaj nobenga ni bilo blizu?
egoizem? ker sem sam naredil tako kot treba brez joka po spletu?Ne morem verjeti kaj pišeš. Egoizem v vsej svoji veličini.
Ne morem verjet kaj beremegoizem? ker sem sam naredil tako kot treba brez joka po spletu?
vprašal si in sem odgovorilNe morem verjet kaj berem
Ker si na morju, predvidevam, da ne veš za kakšne razsežnosti katastrofe gre. Sicer pa glede na tvoje prispevke, me ne bi čudilo, da ne premoreš niti kančka empatije in sočutja.
jaz nebi z morja prišel za tako malenkost na tvojem mestu. Naj se drugi s tem jeb.nope, tega se nisem spraševal... vrnil sem se z morja, še isti dan razžagal, nato naslednji zvozil in nazaj na morje
če bi iskal, bi se javli, a ni potrebe, ne jamramo, poprimem za delo
ni bila malenkost... za svoje moras poskrbet, sreca velika bila da ni padlo po objektu itd...jaz nebi z morja prišel za tako malenkost na tvojem mestu. Naj se drugi s tem jeb.
A samo njo čakaš? Mi je kar bolj toplo pri srcu, ko berem kakšen velik človek si. RESPECT.naj mazejeva prvo zaviha rokave in se vrne z morja...
z dončićem pridem jutri...Šnaucer, Tina je v Črni in je že zavihala rokave. Kdaj prideš?