Domžale-nočno življenje

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
Ali je v Domžalah še odprt nočni klub LIFE?
roza.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Še

Sicer je pa sedaj popularen en nočni klub v Kamniku. Nimam pojma kako se reče. Mogoče kdo kaj več ve iz tistega konca

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.110
4.101
113
Citat:
Uporabnik PRINCESKA pravi:
Ali je v Domžalah še odprt nočni klub LIFE?
roza.gif

LIFE? V tisti razpadajoči stavbi? Čez dan mi izgleda zelo zapuščeno, pa še čudna druščina se nabira tam okoli.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.507
113
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Kamasutra
smile-1.gif

uff, zgleda da sem res čist za časom, če je to popularno
rolleyes-1.gif

nisi za časom, ni popularno
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
A v kakšnem Agropubu tud ni več vikend fešt? Tam cca 10 let nazaj je bila zadeva kar aktualna..

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Včasih, ampak bolj redko. V Domžalah je bolj žalostno vse skupi, zdej je vsaj v Bazi (Komenda) enkrat na 14 dni kkšna pametna fešta.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.507
113
lol. a je to zaradi smradu sploh izvedljivo?
grin1.gif
(prašičja farma pa to...)

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
@Davidoff

Mislim, da ne, sem se zadnjič mimo peljal pa sem iz firbca pogledal tist dovoz v kletne prostore, ampak bi rabu mačeto in motorno koso, da bi se sploh prebil skoz, vse zaraščeno in zapuščeno. V klubu zgoraj imajo pa podgane svoj žur. Klasika za Domžale, spor med lastnikom in najemnikom, oba roke stran in zadeva počasi propada.

Agro je tko-tko poleti še nekak zaživi na vrtu, pozimi pa so notr večinoma bližnji lokalci. Pa sosedje stalno težijo zaradi obratovalnega časa, enako kot v Cuba Libre pri Sparu, kjer doberšen del klientele predstavljajo mladci z nanovo napetimi mišicami in beljakovinskim šejkom v roki takoj po vadbi v fitnesu. No tudi kakšna sveže spotena body pumperka se najde in tej se ne gleda v zobe (mogoče kam drugam?). Na vrhu Spara je klub Med zvezdami. Lokacija in razgled svetovna, ampak večina "zvezd" izgovarja dobro znani £ in jezno gleda izpod čela (pardon, æe£a). Ti imajo poleg Zvezd še destinacijo Luna bar. Potem so pa blizu še razne špelunke tipa Julija bar (no, kelnarce so zelo gledljive, tud bar so mal prenovil), Bernardi (lušno poleti zaradi vrta, tenisa in beachvolleyja, pozimi lokalci), v centru pa bowling/biljard/fitnes Fit Fit, Mozart bar (njegovi zlati časi so že zdavnaj mimo), Mercedes bar in Bled pub (prvi za črno oblečene lokalce, drugi za penzijoniste), in pa še nekaj ostalih pajzlov v SPB-ju in pod okoliškimi bloki, ki jih pa ne poznam s prve roke. Aja, spodoben je še Florjan bar pri železnici in poleti vrt pri Javor baru (fitnes Ložar).

V glavnem: če med iskanjem kraja za žur zgrešiš izvoz za Domžale, ne boš dosti zamudil.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
@Davidoff

Mislim, da ne, sem se zadnjič mimo peljal pa sem iz firbca pogledal tist dovoz v kletne prostore, ampak bi rabu mačeto in motorno koso, da bi se sploh prebil skoz, vse zaraščeno in zapuščeno. V klubu zgoraj imajo pa podgane svoj žur. Klasika za Domžale, spor med lastnikom in najemnikom, oba roke stran in zadeva počasi propada.

Agro je tko-tko poleti še nekak zaživi na vrtu, pozimi pa so notr večinoma bližnji lokalci. Pa sosedje stalno težijo zaradi obratovalnega časa, enako kot v Cuba Libre pri Sparu, kjer doberšen del klientele predstavljajo mladci z nanovo napetimi mišicami in beljakovinskim šejkom v roki takoj po vadbi v fitnesu. No tudi kakšna sveže spotena body pumperka se najde in tej se ne gleda v zobe (mogoče kam drugam?). Na vrhu Spara je klub Med zvezdami. Lokacija in razgled svetovna, ampak večina "zvezd" izgovarja dobro znani £ in jezno gleda izpod čela (pardon, æe£a). Ti imajo poleg Zvezd še destinacijo Luna bar. Potem so pa blizu še razne špelunke tipa Julija bar (no, kelnarce so zelo gledljive, tud bar so mal prenovil), Bernardi (lušno poleti zaradi vrta, tenisa in beachvolleyja, pozimi lokalci), v centru pa bowling/biljard/fitnes Fit Fit, Mozart bar (njegovi zlati časi so že zdavnaj mimo), Mercedes bar in Bled pub (prvi za črno oblečene lokalce, drugi za penzijoniste), in pa še nekaj ostalih pajzlov v SPB-ju in pod okoliškimi bloki, ki jih pa ne poznam s prve roke. Aja, spodoben je še Florjan bar pri železnici in poleti vrt pri Javor baru (fitnes Ložar).

V glavnem: če med iskanjem kraja za žur zgrešiš izvoz za Domžale, ne boš dosti zamudil.

Pa večini teh naštetih placov je skupni imenovalec zapiramo ob 22. oz 23.uri.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
Ce ne dobijo soglasja od obcine drugega pac ne morejo kot da zaprejo ob koncu obratovalnega casa. Kazni so kar konkretne tako da jih razumem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.507
113
vem vem, mi je razumljivo.... sej zato pa je nočno življenje u domža£ama bolj v p33sdi....