To je prvo. Drugo je, da razen ob redkih izjemah je tam en kup upokojencev, kateri plačujejo položnice, kar pomeni, da si ob pol ure takoj. Z možnostjo poceni plačevanja v Tušu se je to sicer malo izboljšalo.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Delavska ni primerna za vse...
Ker je do najbližje banke več kot 100km ali zakaj?
Glavna je pa ta, da imajo totalno nikakršen informacijski sistem. Ločeno po poslovalnicah, kar je pa največji problem pa je, da jim zadeva ne špila ravno najbolje. Zgolj primer: trajnike so mi prenašali 5 mesecev ob mojih urgiranjih VSAK mesec. Kar pomeni, da sem moral spet FIZIČNO tja vsak mesec. Ja, to je primer za privat in ne za poslovne uporabnike, ampak zgolj kot primer. Recimo ravno sedaj se ubadam še z eno položnico že od NOVEMBRA. Še vedno ni uspešno na trajniku. Primer pri drugi banki: prinesel položnice, podpisal vse naloge v 5-ih minutah, opozorili so me, da naj prvi mesec še spremljam, če je vse ok, od drugega meseca naprej je bilo že vse na trajniku.
Internet bančništvo sicer ni ravno najbolj prijazno, vendar pa deluje ok.
Tako da, če živce in čas ceniš malo, potem se ti splača na DH it, ker so občutno cenejši od drugih, vendar ne vem, če tistih 20 EUR prihranka mesečno je vredno živciranja in slabe volje.