Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
haha smešen si...ti bi torej kupil stanovanje poleg 500kV voda? je v zakonsko dovoljenih mejah (naredili posebne meritve), gre pa od okna cca 10 metrov vod mimo.
ps stanovanje je še zdaj prazno,že par let. Novogradnja - blok.
Brez problema.
Smešen sem, ker vprašam povsem logično vprašanje? Zakaj torej potrošniki niso opazili razlike?
smešen si, ker vrjameš novinarjem, da niso opazili razlike. tisti resni potrošniki so že zdavnaj opazili razliko, ampak večina je neresnih in hodijo na tržnico po boljšo hrano hkrati pa iščejo najcenejše na tržnici. ni nobene raziskave o strukturah ljudi na tržnicah po sloveniji, ampak ti lahko iz prve roke povem.
raziskave pa povejo to kar želiš, da povejo. ko veliko podjetje, ki prodaja aeroponiko dela raziskavo le ta pokaže, da je zelenjava iz take poizvodnje povsem primerljiva ali celo boljša, kot recimo domača. na drugi strani imaš drugačne raziskave. ker si tako v raziskavah jih lahko sam poiščeš. vseeno ti pa še prej polagam na srce, da pojdi na tržnico in se malo uživi, malo pogovori z ljudmi. boš za nekaj bogatejši, nenazadnje okusi in vonji še vedno niso na internetu.
za konec, med resnimi potrošniki se je kar vedelo, kdo hodi v trst in kdo ne. in iz pogovra s metom si tudi hitro ugotovil ali te farba ali ne, samo stvari moraš malo poznati. no na nek način se mi bloki generacija smilite. tako zelo ste nevedni, da morajo imeti živalski vrtovi domače živali noter, ker bi drugače vsi sveto vrjeli, da je milka vijolična v tovarni pa jo zavijajo svizci. če bi to pokazala raziskava bi pa sploh bilo sveto.
opazil sem tudi, da si nehal uporabljati izraz organsko. ampak žal sem vseeno ostal brez pojasnila kaj naj bi to sploh pomenilo.
aja pa filozodija je na realni tržnici toliko boljša kot na virtualni. ni razsikave ampak mi boš moral zaupati. ker pa je sedaj vroče in je doma klima lahko počakaš na jesen in sam to prizkusiš.