Tisti ob meji kupujejo na Hrvaške pa je pri nas prepovedano.Pa je Hrvaška v EU, kaj šele južneje.kje si našel, da primerjam meso? od kje ti, da je na jugu pošpikan bolj kot na severu?
Tisti ob meji kupujejo na Hrvaške pa je pri nas prepovedano.Pa je Hrvaška v EU, kaj šele južneje.kje si našel, da primerjam meso? od kje ti, da je na jugu pošpikan bolj kot na severu?
Za primerjavo s Slovenijo ker si omenjal cene v srbiji.
Ti dam ceno laskega v Avstriji pa njihove place?
kaj pa naj bo firmi drugega kot rvc pomembno?dejmo čistega vina.
vsem je pomembno samo eno..rvc. RVC. pika.
... zato pa je svinjski pršut in klobase moje sestrične bil čisto drugega okusa kot ono v trgovinah in salo snežno belo in čvrsto... da o ocvirkih ne govorim ......še nekaj o domačem.... mnogi bikca zase futrajo drugače od tistih za zakol...
kaj pa naj bo firmi drugega kot rvc pomembno?
Kaj je to za cen na amzs?
kaj pa naj bo firmi drugega kot rvc pomembno?
Znano je, da je Slovenija odpad Evrope, kar se tiče hrane. Vedo, da se pri nas proda vsak drek, ki bi drugje pristal v smeteh.roko na srce, najbolje se prodajajo tisti izdelki, ki so poceni
Znano je, da je Slovenija odpad Evrope, kar se tiče hrane. Vedo, da se pri nas proda vsak drek, ki bi drugje pristal v smeteh.
Nafta. Daj sedaj avstrijsko plačo.
To je izjavil naš najbolj znani agrarni ekonomist.Zanimivo. Kljub temu se mi zdi da na zahodu pojejo daleč več dreka kot pri nas. Posebej v anglosaksonskih državah, Nemčiji in Skandinaviji. Romanski narodi so tukaj izvzeti.
Povprečna mesečna plača v Avstriji je v letu 2018 znašala 3,632 EUR bruto.Potem ti jaz odgovorim, ce te zanima placa v Avstriji, ker tudi tam je Lasko cenejsi, kot pri nas. Place pa ne rabim govorit, ane.
Povprečna mesečna plača v Avstriji je v letu 2018 znašala 3,632 EUR bruto.
Vir: EIU; Factiva, september 2019.
ti v skladiščih kopuješEh ne stekas. Pustiva.