To razumem ampak me zanima kaj je spremenjeno. A ni bilo že prej predvajanje štirih kamer naenkrat?En mesec nazaj.
Cisto zato, ker se meni to zdi nedopustno, mogoce sn samo cudnIn zakaj ne bi bilo? Koliko ljudi se pa spozna na preverjanje tega in ima voljo kupovati razne generične kitajce iz AE? Ostali pa pač kupijo in zmontirajo.
Pričakuješ, da se bojo kitajci držali nekih naših standardov? Želiš poceni kamero, pač plačaš s podatki, ni to nič presenetljivega. Za zasebnost in varnost moraš poskrbeti sam.Cisto zato, ker se meni to zdi nedopustno, mogoce sn samo cudn
Odlična novica. Ravn danes sem gledal za še eno kamero, bom še malo počakal.Prihaja DUO 3 - 16 MP - 180 °
Reolink CES 2024: Next Chapter in Security
Join Reolink at CES 2024 and explore your ultimate surveillance solution in the next chapter of security.reolink.com
Ok, če imaš svoje domače omrežje pod geslom, se ne more od zunaj dostopat.Če te take stvari zanimajo si lahko pogledaš recimo tole (prve zadeve, ki sem jih na hitro našel):
How I hacked my IP camera, and found this backdoor account
The time has come. I bought my second IoT device - in the form of a cheap IP camera. As it was the most affordable among all others, my exp...jumpespjump.blogspot.com
in pa tole:
ahaa kul, nisem vedel. No zame je bolj kot ne vseeno, če se vidi v Avstraliji, nekateri pa si še celo svojo hišo zameglijo na google mapsu.Ne, razen, če kamera sama vzpostavlja povezavo navzven. Za varovanje pret tem je treba dejansko uporabi kompletno skeniranje vseh povezav, ki jih kamera ustvari ampak večina ljudi nima časa za zto.
Slika iz Danske.. Kako se pa kaj zunaj obnaša, mislim mraz in vročina?