Dolgotrajna vožnja z višjimi vrtljaji?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Rekord pa Minhen-Študgart 2 uri z Alfo brelo cel tank pa še 1,5 dl olja
grin1.gif

res jaki rekord za ene dobrih 230 kilometrov
ne-ne-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Če nič ne odpove potem nima biti nič narobe.
Sicer nimam izkušenj iz avtov ampak iz trakotrjev ampak vseeno. Celo noč in dan v poln gas gnal pumpo za zalivanje (nalivanje nafte na nanjivi pod polnim gasom) pa ni nič crknilo. Je pa res da je nekomu počla "sredi noči" cev za vodo (nikogar ob traktorju), posledice si lahko predstavljate....pa še se najdejo kake take stvari. je pa res da so za take stvari starejši traktorji "primerni"

der Alte: kar postavi povprečno hitrost od klošarja na slovenskih AC. Boš kar dobro gnal svojo italijansko pijanko. Če ti povem kako sem jaz v soboto zjutraj peljal v vrhniški klanec ti bo več jasno (prehitevalni 80, vozni 90, jaz pa po praznem tovornjakovem 100+ potem ti bo jasno. Razlog za to je bilo 11 kiperjev CPM na vrhu klanca ki so se dajali kdo bo koga (vsi trije pasovi so bili njihovi). Par minut prej je rekel da je od 8 ure dalje prepoved prometa za tovornjake. Škoda ker je bila ura 7:45. Če bi bila 8 bi veselo klical policijo.

Nazadnje urejeno:

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Pa dejte ga srat s takimi no.
Yugec mogoče res ni za take podvige, novejši avti pa imajo itak blokado in dokler ta ne vklopi nima bit kaj narobe.
V času ko sem imel katro je itak stalno letela s ceglom, sploh na AC, v klance pa enih 120 po števcu v 3. brzini.
Pol sem petko in je blo približno isto, nikol nobene panike...

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Rekord pa Minhen-Študgart 2 uri z Alfo brelo cel tank pa še 1,5 dl olja
grin1.gif

res jaki rekord za ene dobrih 230 kilometrov
ne-ne-1.gif
Ja pa je če greš iz centra v center pa pri vseh tovornjakih ki vozjo ponoč sem moral it ob 23 iz MU.
Drugač pa michelin napiše:
Time Time 02h27
Distance 235km
in s tem ni mišljeno iz centra - sem pa že nekajkrat porabil (v gužvi) da sem prišel iz centra MU na ring več kot 2 uri
uf-1.gif

zvečer pa imaš min 20 min v M pa min 25 min v S pa pol izračunaj kakšno je povprečje
lp
r

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
evil.gif

Sicer pa: je možna, ampak pri določenih avtomobilih (npr. Alfe) se moraš ustavit, da doliješ olje, sicer se nasilno konča.
evil.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Rekordna je bila tako majhna poraba olja, pomojem je to mislil
grin1.gif

Ne, rekordna je bila razdalja, ki jo je prevozil z alfo in to brez okvare, le malce olja je bilo potrebno, kar pa je normalno - za alfo...
evil.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Sej jaz mam na svoji karter na klipsne, pa metuljček matice na mostičkih, da lahko ojnične menjam kar medtem ko se avto tanka naprimer.
grin1.gif