Brez problema. Mi smo bili pri osmih mesecih. Za dojenčka je čisto vseeno ali je v šotoru ali kje drugje. Čez dan ga imaš zunaj, lahko tudi v vozičku, če mu je všeč. Spi pa itak pri tebi. V bistvu je manj problemov kot kje drugje, ker ga daš na tla, par igračk zraven in je otroku zelo zanimivo, tudi dogajanje okrog njega. Edino pazi, da ti ne bo vse zemlje okrog šotora pojedel.
Malo tudi če je bo.
Edini kolikor toliko omembe vreden problem (če to sploh je) je ta, da dojenček svojega neugodja ne zna drugače izrazit kot z jokom, kar je ponavadi za nas starše, še posebej ponoči, moteče. Zdi se ti, da je tvoj otrok zbudil cel kamp, da vsi samo tebe poslušajo, itd.
Ampak kasneje ugotoviš, da si pač v tem času bolj senzitiven na otroški jok in je normalno, da si bolj pozoren nanj. Jaz ne prej, ne kasneje nisem nikoli več porajtal, da otroci jočejo, v tistem obdobju pa se ti zdi, da vsi samo tebe poslušajo.
Bolj se mi zdi pomembno ali sta vidva privajena na kampiranje, ali vama to ne predstavlja posebnega problema. Če da, potem nič skrbet. Se mi pa zdi dva do tri dni nekam malo. V tem času še prilagoditve na novo okolje ne moreš speljat, ko moraš že vse podirat. Hočem reči ali ne bosta vidva preveč živčna zaradi teh par dni. Nisi povedal ali gre to za glavni dopust ali samo par dni kar tako.