Citat:
Uporabnik tomi pravi:
nič, tak kot ni nič narobe z lopato, samo zaj mamo pač bagre
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Že vrsto let delam mailinge v MS Outlook. Pošljem na več kot 1000 naslovov, vendar to razdelim na več pošiljanj, ker drugače zašteka. Če poznaš boljši in lažji način, me zelo zanima. Predstavi svoj bager in prednosti le tega.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
sem zaposlen v podjetju. Nimam vpliva na odločitve...
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Že vrsto let delam mailinge v MS Outlook. Pošljem na več kot 1000 naslovov, vendar to razdelim na več pošiljanj, ker drugače zašteka. Če poznaš boljši in lažji način, me zelo zanima. Predstavi svoj bager in prednosti le tega.
kar je pisal že nad mano. mailchimp je recimo ena taka zadeva, pogojno brezplačna.
sam uporabljam rešitev ki je del CRM-ja, da imaš vso analitiko mailinga, ob tem pa lahko v prodaji enostavno vidijo stranke ki padajo v lijak in jih kontaktirajo z ustrezno rešitvijo.
če imaš v bazi 1k+ kontaktov, bi verjetno imelo smisel implementirat kak CRM sistem, jaz mam desetino tega, pa si ne predstavljam tega obdelovat peš
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
sem zaposlen v podjetju. Nimam vpliva na odločitve...
če tiho sediš v kotu, res ne moreš vplivat
Pri nas so tudi šefi trdi kot skale, samo so sodelavci glasni in so dosegli, da so nabavli crm
1000 kontaktov se vsaj men ne zdi mala baza. Potem bi lahko videl koliko točno ljudi je sploh odprlo email, kliknlo naprej na link, kolk kontaktov sploh je še živih...
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
https://www.zoho.com/ ni glih nek znan, eni indijci razvijajo, ima pa vse kar potrebujem zaenkrat