Dodajanje fotografije v mail

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
nič, tak kot ni nič narobe z lopato, samo zaj mamo pač bagre
grin1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Že vrsto let delam mailinge v MS Outlook. Pošljem na več kot 1000 naslovov, vendar to razdelim na več pošiljanj, ker drugače zašteka. Če poznaš boljši in lažji način, me zelo zanima. Predstavi svoj bager in prednosti le tega.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Za mailinge je najbolje uporabljati namenske storitve. Mailchimp ali npr. domači ePrvak. V Outlooku nimaš nobene analitike, live povezave z bazo, A/B testiranja, da ne govorimo o možnostih personifikacije, targetiranja samo določenih skupin, itd.

V namenskem orodju imaš že narejene responsive template, da se ti ni treba ukvarjati še s tem ... Poleg tega ni problemov z dostavljivostjo, ni nevarnosti, da bi se tvoja domena znašla na spam listi, ...

Ok, zdaj če 1x mesečno pošiljaš XLS cenik B2B strankam vsega tega verjetno ne rabiš.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Že vrsto let delam mailinge v MS Outlook. Pošljem na več kot 1000 naslovov, vendar to razdelim na več pošiljanj, ker drugače zašteka. Če poznaš boljši in lažji način, me zelo zanima. Predstavi svoj bager in prednosti le tega.

kar je pisal že nad mano. mailchimp je recimo ena taka zadeva, pogojno brezplačna.

sam uporabljam rešitev ki je del CRM-ja, da imaš vso analitiko mailinga, ob tem pa lahko v prodaji enostavno vidijo stranke ki padajo v lijak in jih kontaktirajo z ustrezno rešitvijo.

če imaš v bazi 1k+ kontaktov, bi verjetno imelo smisel implementirat kak CRM sistem, jaz mam desetino tega, pa si ne predstavljam tega obdelovat peš

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
1 x mesečno delam mailing z različno tematiko. Nekaj stavkov in nekaj slik in to je to. Vedno je vse delovalo BP, zato nikoli nisem razmišljal o kakšnih drugih stvareh.
Edina stvar, ki je moteča je to, da ne morem poslati mailing naenkrat na vseh 1000+ naslovov, saj vse skupaj počepne. Zato pošiljam po 100...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Od poslanega mailinga na cca. 1000 kontaktov, dobim cca. 5-7 povpraševanj.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
kr kul, pa vseeno, vem da se je težko odločit ampak nek crm sistem bi ti znal prišparat ohoho časa
smile-1.gif
vas je več ljudi v ekipi ali delaš sam ?

lahko bi recimo avtomatiziral del procesa, naredil yourneye za posametne segmente leadov itd.

to je recimo najbolj razširjen

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Vse to delam sam in mi tako tudi odgovarja. Brezplačni CRM-ji na netu niso 100%, original pa kupil nihče ne bo. Tudi sam sem pristaš, da bi uporabljal CRM, vendar kot sem že napisal, bi bilo zelo priročno kupiti original, dobiti poleg tega podporo in instrukcije. Sicer mi MS Outlook odgovarja, vendar pa žal ne morem filtrirati kontaktov po branžah.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
crm sistemi so ponavadi kr v oblaku, tako da imaš pač mesečno najemnino, ki je od 5 € / uporabnika ... torej drobiž če si sam
smile-1.gif

preveri tega: https://www.zoho.com/ je že free verzija neomejena, ima tudi dober mailer, jaz sem mislil začet s tem, pa pol na salesforce, pa sem kar na zohu ostal, ima zaenkrat vse kar potrebujem
wink-1.gif

imam kontakt od človeka, ki je meni pomagal implementirat zadevo če kdo potrebuje
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Sam delam mailinge, druagče pa sem zaposlen v podjetju. Nimam vpliva na odločitve...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
sem zaposlen v podjetju. Nimam vpliva na odločitve...

če tiho sediš v kotu, res ne moreš vplivat
wink-1.gif

Pri nas so tudi šefi trdi kot skale, samo so sodelavci glasni in so dosegli, da so nabavli crm
wink-1.gif

1000 kontaktov se vsaj men ne zdi mala baza. Potem bi lahko videl koliko točno ljudi je sploh odprlo email, kliknlo naprej na link, kolk kontaktov sploh je še živih...

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

kar je pisal že nad mano. mailchimp je recimo ena taka zadeva, pogojno brezplačna.

sam uporabljam rešitev ki je del CRM-ja, da imaš vso analitiko mailinga, ob tem pa lahko v prodaji enostavno vidijo stranke ki padajo v lijak in jih kontaktirajo z ustrezno rešitvijo.

če imaš v bazi 1k+ kontaktov, bi verjetno imelo smisel implementirat kak CRM sistem, jaz mam desetino tega, pa si ne predstavljam tega obdelovat peš

Kater CRM uporabljas?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
sem zaposlen v podjetju. Nimam vpliva na odločitve...

če tiho sediš v kotu, res ne moreš vplivat
wink-1.gif

Pri nas so tudi šefi trdi kot skale, samo so sodelavci glasni in so dosegli, da so nabavli crm
wink-1.gif

1000 kontaktov se vsaj men ne zdi mala baza. Potem bi lahko videl koliko točno ljudi je sploh odprlo email, kliknlo naprej na link, kolk kontaktov sploh je še živih...

Jaz sedim tiho v kotu?
ne-ne-1.gif

V MS Outlook v zavihku možnosti obkljukam o dostavi in o branju. nekaj mailov dobim nazaj, ki so bila izbrisana ne da bi bila prebrana. No hard feelings. Skratka, meni je MS Outlook do sedaj ustrezal, zato sploh nisem razmišljal o drugih stvareh.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
https://www.zoho.com/ ni glih nek znan, eni indijci razvijajo, ima pa vse kar potrebujem zaenkrat
smile-1.gif

Poznam.

Ko sem vključil vse opcije, ki sem si jih zaželel, sem prišel kar na ceno Salesforca.

Sem pa pred odločitvijo katerega uporabljati.