Dobrota je sirota

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Another crymaster.
crazy1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Odličen izraz, onesnaževanje s strani jokic. saj pravim, naj imajo svoj podforum z imenom "Cvileči slinko" in tam lahko zganjajo patetično romantiko in igrajo dobre viteze...
Kaj pa, če take cvileče izpade berejo tudi mladinci, kaj hitro dobijo napačno predstavo o pravem načinu delovanja na ljubezenskem področju.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Zakaj bi pa imel jaz kompleks? Spotaknil sem se ob tako cukrasto pisanje....taprav dec užge po mizi in ne jokca, da je predober....Če bi se praljudje iz Potočke zijalke takole smilili sami sebi, bi kaj hitro pomrli...
Sicer pa boš tukaj našel par tebi podobnih cviležev oz. si jih že našel in boste potem skupaj najbolj dobri, grde punce pa vas bodo izkoriščale. Saj to je samo tovariški nasvet...
nahrung002.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
LOOOOL..elvir te je spregledal, jaz pa ze prej...

simpl.

ne bom se spuscal v tvoje nebuloze.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Za njega lahko samo predvidevam, da ima fejst babo, deluje dec in ne neko razmaženo jokavo zmene. Jast imam pa itak res izjemno deklino. Pridobil sem jo na taprav način, ki je primeren za pubece. To pomeni, da je ona plačevala zapitek, me vozila okrog, ko se bil vinjen, reševala težave, ki sem jih povzročil itd. Vedno pa sem bil primerno prijazen, če se ne vede primerno ji to tudi pojasnim....
Pobje, malo več komande in bo prec bolje....

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
evo, čeprav sem bejba moram (vsaj deloma) pritrdit tvojemu postu. Res mi ni jasno, kdaj so se tipi tko pomehkužil. Pa mogoče to niti ni pravi izraz. Po eni strani majo blazno velik za povedat čez bejbe, ki izkoriščajo tipe, po drugi strani pa oni sami to dopuščajo. Zdej, al so tko butasti, pa ne vidjo, da jih bejba za nos vleče, ko jih vleče po štacunah oz. zahteva oh in sploh, al so res tko slepo zaljubljeni, da jim je zaljubljenost zameglila presojo. Pa sej (večinoma) nimamo več 15 let, ko počneš svega i svašta (in k sreči nimaš kej dost keša, da bi ga zapravljal na partnerja
evil.gif
).
Z malo trezne presoje vidiš, kam pes (ali psica
grin1.gif
) taco moli...pol je pa popolnoma v tvoji domeni, da se odločiš, a pristaneš na tak odnos ali ne.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Tako je! Če pravemu dedcu ženska samo pisne o tem, da naj bi šel z njo kupovat cunjice, pa ji takoj stisne eno po zobalu!

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Morda imajo taki slinasti primerki težave z dojemanjem....to so enostavno neke vrste psihični bolniki, patološko potrebujejo žensko ob sebi. Da bi jo obdržali naredijo vse..., potem pa seveda jokcajo po forumih in se smilijo sami sebi...
Kolikor jaz poznam ženske, taki cvileži niso ravno zanimivi....

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Sicer ne vem na koga vse točno ciljaš.........ampak vseno ok! Saj si faca
cheer.gif

Drugače pa je itak od pričanj bejb znano keri so največji pussyi, tisti, ki se neke najbol glasne delajo....zaj pa kr idi štet Ko pa so stisnjeni kje v kot na 4 oke pa piskajo kot da jim kdo stiska [censored]
hysterical-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sem napisal, za oba, zate in zame, da nočeva. Prosim, ubogaj starejše in modrejše.
grin1.gif

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
Joj keri smehi...Spet naj nazaj uveljavijo služenje vojske!!! Pol pa lepo 3 leta ne pa samo pol leta nekam poslat na samoto kjer neveš če boš še cel prišel domov. Bomo vidli kaj je bolj pomembno.

...Vam pomaga še samo Dr. Rugelj:D

Mislim, kako so lahko take stvari najbolj pomembne na svetu? jap mamini sinčki, ni nevedo tudi kako požret in priznat svojih napak...

Problemi kdo koga izkorišča je problem posameznika, in če ta invidium ni sposoben dojeti kako bit neizkoriščen, je res sramota...oz temu se reče nedoraslost in še to da se take zadeve razlagajo po forumih...smeeeh...Vsi imamo probleme, jih smo imeli in jih bomo.

Gospodje in Gospodične, na trdih tleh se hodi in ne po oblakih. Samo bi jamrali, ko pa pride do resne situacije pa se vsi sposkrijete. Bežite pred resnico, včasih si je treba tudi rokave zavihat in stisnit zobe. In verjemte, kdo pošteno dela bo poplačan.

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Sicer ne vem na koga vse točno ciljaš.........ampak vseno ok! Saj si faca
cheer.gif

Drugače pa je itak od pričanj bejb znano keri so največji pussyi, tisti, ki se neke najbol glasne delajo....zaj pa kr idi štet Ko pa so stisnjeni kje v kot na 4 oke pa piskajo kot da jim kdo stiska [censored]
hysterical-1.gif

NAKOVALO:D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.