am a man pussy, wet and soft...
Don, kako naj opazuje če nima podlage
Osebki s subjektivnimi patetičnimi mnenji so nesposobni opazovat ljudi iz psiholoških in socialnih stališč...
Don, kako naj opazuje če nima podlage
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
..nahebejo vedno tisti, ki so dobri, prijazni, ustrežljivi,….itd!!!![]()
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne
Citat:
Uporabnik sonick pravi:kdaj za koga ves dnar zagonit
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Jaz nem nič kupla, ker sem za rojstni dan dobla samo en hebeni pulover adidas hebemti. On pa meni nič ne bo kupo dokler jaz njemu nem. Zadnjič sem sicer mu ene vodenke za 60 evrov, pa je že pozabo verjetno. Mogoče se bo zdaj spomno.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
No mojstri in seveda "mojstrice" kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne, kdaj za koga ves dnar zagonit ga pelat recimo kam al pa mu privoščit kak kos garderobe and other stuff???![]()
Citat:
Uporabnik FSRtuned pravi:
Am fukfehter je oseba ki si samo želi sexa in na tak ali drugačen način izkorišča da pride do njega, finančno ali s sladkimi besedami pogovorom... ni potrebno plačevat havane...
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne
Iz izkušenj. A se v vseh teh letih nis še nič nauču?
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
morda bi bilo v prihodnosti potrebno razmisliti, če bi imeli vi prijazni slinkoti svoj podforum....npr. ti, dizzy, ynos...in bi tam cvilili kako so ženske hudobne vi pa tako romantični in dobri...![]()
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sam si si kriv. Ko ženska vidi, da tip nima hrbtenice in da je pripravljen skakat po njenih ukazih, bo seveda to izkoristila. Vsaka normalna bi. Selekcioniraj. Vsaka pa ja ni vredna pretiranega truda in časa..., pa verjetno se ne zacopaš lih v vsako. Lastne izkušnje te bojo najbolje naučile.
Tako kot tip, ko vidi, da je nekako na višjem položaju od bejbe v vezi..., da ona bolj nori za njim in je skoz prijazna ustrežljiva...., jo bo imel za samoumevno in se bo nehal trudit, ker se mu pač ni treba....
Res da živimo v svetu materialnih dobrin, kar pa še ne pomeni, da boš s tem sebi kupil ljubezen ali naklonjenost druge osebe. Pač ne gre. Kot so ti že rekli: imej hrbtenico, imej lastno mnenje, ki si ga upaš zagovarjat, upaj si povedat kar ti hodi po glavi in ženski ne kupuj stvari kar tako, ker to pač ni potrebno!! Če je pametna si zna svoje obleke že sama prislužit. Dovolj je darilo za rojstni dan pa za kakšno obletnico in malenkost za valentinovo. Valda je odvisno kok cajta sta skupi, ampak da bi začel drugemu kupovat cote, obutev in ostale življenske dobrine morata pa dva že najmanj par let skupi živet.Citat:
Uporabnik sonick pravi:
No mojstri in seveda "mojstrice" kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne, kdaj za koga ves dnar zagonit ga pelat recimo kam al pa mu privoščit kak kos garderobe and other stuff???![]()
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
morda bi bilo v prihodnosti potrebno razmisliti, če bi imeli vi prijazni slinkoti svoj podforum....npr. ti, dizzy, ynos...in bi tam cvilili kako so ženske hudobne vi pa tako romantični in dobri...![]()