Dobrota je sirota

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kot sem že napisal v naslovu…..nahebejo vedno tisti, ki so dobri, prijazni, ustrežljivi,….itd!!!
crazy1.gif
(seveda mam v mislih relacijo moški – ženska)

Jaz kot sebe štejem recimo pod tiste "prijazne"
smile-1.gif
No saj nebom rekel, da se tudi jaz ob tem nisem mel fajn ….ampak vseeno

No mojstri in seveda "mojstrice" kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne, kdaj za koga ves dnar zagonit ga pelat recimo kam al pa mu privoščit kak kos garderobe and other stuff???
confused-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja....saj ti tak neboš tega nikoli razumel ne da bi še podal kak pameten oz primeren komentar! Prej vse zbežijo kak ti utegneš roko stegnit....
hysterical-1.gif
Saj mogoče pa bo kdaj...veš kak je on moto....kdor čaka dočaka...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz nem nič kupla, ker sem za rojstni dan dobla samo en hebeni pulover adidas hebemti. On pa meni nič ne bo kupo dokler jaz njemu nem. Zadnjič sem sicer mu ene vodenke za 60 evrov, pa je že pozabo verjetno. Mogoče se bo zdaj spomno.

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
Kump.. živiš v pravljicah?:D Meni pobegnejo... napaka:) kar hočem to imam in to dobim, kar ne rabim ne iščen in nočem... Sem absolutno stabilna oseba...

Glede razumeti....ti nebom govoril ker sem ti tak že x krat pa nikoli ne poslušaš...sicer pa sam veš v kaj se spuščaš in za vse posledice odgovarjaš sam...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kot sem že napisal v naslovu…..nahebejo vedno tisti, ki so dobri, prijazni, ustrežljivi,….itd!!!
crazy1.gif
(seveda mam v mislih relacijo moški – ženska)

Jaz kot sebe štejem recimo pod tiste "prijazne"
smile-1.gif
No saj nebom rekel, da se tudi jaz ob tem nisem mel fajn ….ampak vseeno

No mojstri in seveda "mojstrice" kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne, kdaj za koga ves dnar zagonit ga pelat recimo kam al pa mu privoščit kak kos garderobe and other stuff???
confused-1.gif

vso to sranje ki si ga napisal se da tudi krajse opisati:

"jaz sem fukfehter, zato se delam prijaznega"
smirk-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj tak ti bom rekel, saj prav kaj si napisal, imaš vso pravico do nekega kometarja.....ampak ne sodit tega po sebi, če je že to tvoj način "fukfehtanja" oz klečeplazenja za babami! Eni jih znamo dobit tudi na drug način in se ne rabimo plazit za njimi! Drugače pa saj veš kak pravijo, vsak ma svoj okus je rekla opica ko je drek žrla, če še to probam tukaj noter v ta kontekst stlačit...
evil.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa kak se ti lahko tak zdi!? Ravno tak se je to slišalo, kot da bi plačeval za zex....če bi že blo tak bi do havane skočil!
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ne rabiš met njihovega cenika v rokah da pogruntaš kaj je dražje
crazy1.gif

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
Am fukfehter je oseba ki si samo želi sexa in na tak ali drugačen način izkorišča da pride do njega, finančno ali s sladkimi besedami pogovorom... ni potrebno plačevat havane...

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Tak to je, bolj si prijazen slabše je, jih ignoriraš pa se jih skoraj rešit ne moreš več...najboljše bit kot Diablo, on ima katero hoče, le glej kaka je njegova Desanka Rukiæ.
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pejt kdaj sam nekam na pijačo in opazuj folk. kmal ti bo kapnl kdo in kako koga izkorišča.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ne ne,

to je to: ko je bil še mladi, jih je preveč dal skozi in zdaj se na svoja dejansko še premlada leta hoče ustalit z eno resno punco....

torej z neko punco ki je stara med 20 in 23 leti?
in s tem sem povedal vse.... saj vemo kaka so ta leta za večino deklet
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.