Dobra registrska tablica :)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jest bi rabil nekaj izvirnega za nov avto..

kr ompir mi je zakon
kr eten
ce rkev in kr istus me tašča fenta

notranjc. dej ti men na pm cifro od našega vladeka. sva zadnjič pila na šmartinki, cifro pa nisem zapisal. naslednjič ga verjetno srečam čez dve leti. do takrat bo mogoče mel wc školjko na pravi višini.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Imaš PM
wink-1.gif

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Se oproščam za malo off... Leto ali dve nazaj, se spomnim, sem v Ljubljani dostikrat srečal avto, ki je bil "identičen" policicijskemu na sliki spodaj, vključno z modrimi nalepkami, vse enako, razen pri napisih je blo namesto POLICIJA napisano POZICIJA pa da ni imel lučk.. Pa ne vem, mu niso nič mogli, ali je imel probleme z njimi
smile-1.gif

avto-1.jpg

Je fiat Brava pa še zmer ma gor napisan pozicija
smile-1.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
velika večina postylanih avtov je z vašega konca, tako da tablica niti ne bi prišla do izraza
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja nekaj je treba nardit - če ne moremo pametnih tablic imet, pa damo plexuske gor
grin1.gif

Drugače pa bi si sam dal delat nekaj s čemer bi zafrkaval policaje O0OO0O, IIIIIII ali kaj takega. Ali pa bi dal CE-LJE ali KR-ANJ, čist simpl.

Sem pa par let nazaj videl enega avstrijskega ali nemškega z VYVYVYVY, njihova Y in V pa sta ful podobna. No pa tudi te naše nove tablice imajo ful podobna O in 0.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj pa če si daš delat tablico 0O00O0, pač kombinacija ničel in o-jev, policaj napiše na list za kazen OOOOOO (ziher ne bo različno široke ''krogece'' delal), pol bi se lahko pritožil, da to ni tvoja registrska
grin1.gif
Je pa res, da ko bi to naredil, bi bil pošteno na tapeti policistov.

Mislim, da kombinacije B8,G6,O0,I1 niso dovoljene zaradi podobnosti