Dobra novica

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.336
113
Varen si ce ne zazenes nicesar prejetega iz sumljivega vira in ce ne gledas nicesar kar ima predvajalnik ki se direktno sam povezuje na vir (flash).

Ampak ce je cilj neki sluzbi tebi nekaj uturit se bo to zgodilo ko bos to najmanj pricakoval oz ko ti bodo popisovali stevec...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Varen si ce ne zazenes nicesar prejetega iz sumljivega vira in ce ne gledas nicesar kar ima predvajalnik ki se direktno sam povezuje na vir (flash).

Ampak ce je cilj neki sluzbi tebi nekaj uturit se bo to zgodilo ko bos to najmanj pricakoval oz ko ti bodo popisovali stevec...
Zato se mi pa dopade blokiranje script, ker flash sploh ne dela, Res marsičesa na straneh ne vidiš ali ne moreš naredit, ampak za radovednost pasit pa dovolj ostane.
Enkrat sem prebral, da preko 90% virusev in tega sranja ne deluje in ne moreš dobit z blokiranimi scriptami. (nimam pa pojma kaj scripte sploh so
tongue-1.gif
)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.336
113
Ja, samo se enkrat - ko se nekoga targetira, se naredi recimo temu nacrt. In tam se opredeli kako se bo pristopilo. Ce ti vse izklapljas in mas 5x kriptirano, se ti bo pa mogoce kamera zmontirala, ki snema tvoj ekran... PAc kreativen mores bit =) Tko da opusti zascito s cepico iz alu folije ker ne pomaga =)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Še zdaleč nisem tolk ,,zanimiv,, da bi se kdo zanimal zame in me targetiral
smile-1.gif

Verjamem pa čist, da če bi hoteli, lahko preštejejo s kolkimi papirji si rit obrišeš,

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.336
113
Ma ne, so doloceni problemi, ce mas preozko odtocno cev, pol se papircki do glavnega voda ze deformirajo in ni tocnih rezultatov =)