Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
LOOOOOOL
aaam sej razen kalibra pa smeri strela itak nimajo kej dost za praskat polcaji.
kje pa je to?
ps: po slikah sodeč 6mm al pa kkšn "babji" kaliber
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Glede na čas brgo-tovih postov, ogled očitno ni trajal več kot uro. In za balistično analizo bi morali priti forenziki iz Lj ... tako da dvomim, da bo od vsega skupaj kaj več kot zaznamek v beležki.Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Me zanima, če bodo probali vsaj od oka balistično določiti od kje je reč prišla.
Nagradno vprašanje: Kako bi policija postopala, če bi se to zgodilo v Lj, skupil pa bi jo Pahorjev avto?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Za kroglo sem ti povedal, da je precej velika. Špičasta, od oka 3cm dolga. Mi je v bistu vseeno od česa je. In jasno, da je luknja posledica padca krogle. Zato se nič manj ne sekiram...
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Nič ne bom naredil... policaji so mi sami rekli, naj ne kažem na njih, ker jih bom mel prec 30 okrog bloka. Normalna država pač.
Mediji? Kje pa, FDV-jevci pa okvirji so zmeraj na istem bregu. Ali si mogoče pozabil na "uboge" Strojane?Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Obvezno obvestit medije, Žurnal, PopTV, take ki bodo popadli novico. Pa nič okvirjev omenjat, govorit v stilu mafije "res ne vem kdo bi to storil, praktično nimam nobenih sovražnikov itd...", naj do teh zaključkov sami pridejo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Nič ne bom naredil... policaji so mi sami rekli, naj ne kažem na njih, ker jih bom mel prec 30 okrog bloka. Normalna država pač.
Te policaje bi bilo treba jutri postavit na cesto. Si ne zaslužijo, da bi jih pljunil, kaj šele, da bi jim rekel policaj. Piæke presrane.