Dobesedno banana država...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Saj vem v katero smer
tongue-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
ok pol pa je od kalaša
smile-1.gif
recmo da je možno (čeprov osebno sem videl kaj 7.62 naredi na plehu in je bilo dosti večje..)

dej k boš strelju v zrak...v določeno smer ane
evil.gif
dej poklič!
mam jest tud še neki za v zrak spustit k mi gužvo dela
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
maš dve varianti

tri

- sprijazni se
- odseli se (to so delal srbi na kosovu)
- in una tretja (to so delal crnogorci dolgo casa)..kle zagotovo koncas kariero tako ali drugace

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
LOOOOOOL
confused-1.gif

aaam sej razen kalibra pa smeri strela itak nimajo kej dost za praskat polcaji.
kje pa je to?

ps: po slikah sodeč 6mm al pa kkšn "babji" kaliber
grin1.gif

Boš qrac, to je kar dober kaliber, po moji neprofesionalni oceni je to bil vsaj uzi, če ne kaj še močnejšega. Modelu je prebilo vrata in sedež, to ne naredi vsaka pištola.

B81

22. jul 2007
37.702
10.960
113
Metek s prostim padom predre strop in sedež?
Pa ne bi teme vsaj na 24ur poslal?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Fantje, zakaj pa ne pošljem z dovoljenjem avtorja seveda, kar link tega posta na 24 ur? Dober si, da si tako miren in razsoden, jaz bi na policijski upravi obrnil vse stole in me nebi pomirili z lepa.

Pa se res da dobit AK47 pri nas? Kakšne so cene?
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.413
5.658
113
Cene so zasoljene...za isti dnar pr rebcu dobiš civilnega (470eur) (non-auto) plus zdravniški (150eur) plus orožni (neka malenkost mislm da je cca 30eur) plus za metke ti ostane
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Me zanima, če bodo probali vsaj od oka balistično določiti od kje je reč prišla.
Glede na čas brgo-tovih postov, ogled očitno ni trajal več kot uro. In za balistično analizo bi morali priti forenziki iz Lj ... tako da dvomim, da bo od vsega skupaj kaj več kot zaznamek v beležki.

Nagradno vprašanje: Kako bi policija postopala, če bi se to zgodilo v Lj, skupil pa bi jo Pahorjev avto?
smirk-1.gif

sodobna tehnika omogoča kar natančno določitev razdalje in smeri...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ, ampak svojčas je imel en možak kar izdelan program za to cigansko nadlego... Počasi začenjam razumeti zakaj, saj očitno lepa beseda, splošno civilizacijske norme in ostalo kar sodi zraven za to golazen ni opcija, katero bi upoštevala...
Pa vem kaj pomeni imeti Brajdiče in Hudorovce za sosede, sem rojen Trebanjec, malo više doma kot je sedaj Brgo...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Nič ne bom naredil... policaji so mi sami rekli, naj ne kažem na njih, ker jih bom mel prec 30 okrog bloka. Normalna država pač.

Te policaje bi bilo treba jutri postavit na cesto. Si ne zaslužijo, da bi jih pljunil, kaj šele, da bi jim rekel policaj. Piæke presrane.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
K smo kot 16 letni mulci s plastično pištolo strelal tiste rumene kuglce v žleb sosednjega bloka je blo pa zlo hitr 30 policajev v stanovanju. Celo racijo smo mel.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Obvezno obvestit medije, Žurnal, PopTV, take ki bodo popadli novico. Pa nič okvirjev omenjat, govorit v stilu mafije "res ne vem kdo bi to storil, praktično nimam nobenih sovražnikov itd...", naj do teh zaključkov sami pridejo.
Mediji? Kje pa, FDV-jevci pa okvirji so zmeraj na istem bregu. Ali si mogoče pozabil na "uboge" Strojane?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Nič ne bom naredil... policaji so mi sami rekli, naj ne kažem na njih, ker jih bom mel prec 30 okrog bloka. Normalna država pač.

Te policaje bi bilo treba jutri postavit na cesto. Si ne zaslužijo, da bi jih pljunil, kaj šele, da bi jim rekel policaj. Piæke presrane.

Če bi jih že 5 let nazaj, bi bilo čist prepozno. Sicer pa c'mon, sej je le en metek.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
KSZ

Glede popravila. Baje da je treba streho lotat/švasat, kitat in potem celo lakirat, kar znese 400-500€. Valjda ne dam toliko za luknjo popravljat. Koliko stane vgradnja normalno kvalitetnega šiberdaha?