Dober vzglavnik - do cca 100 EUR

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Bi želel da je tolk tak kot ta od Vitapurja, ortopedski al kako se temu reče. Tri mesece že spim z eno podologovato blazino s kavča in mi tak tip "povštra" bolj ustreza.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sem tut jaz mislil, da mi ortopedski vzglavniki ustrezajo (sem mel nekaj let enga, pa se je očitno hitro posedel in mi je ustrezal, je pa bil
že bogi in za vstran) , pa mi ne preveč, ker so previsoki. "Vsi" so 7cm višine in več, jaz pa bi rabil nekje 5cm, drugače mi je previsok, ko spim na hrbtu.Spim pa v vseh 4 pozah :D Nato pa sem vzel enga "navadnega" polnjenega s poliestrskimi vlakni in morem rečt, da je super.Mehek, nizek, dovolj širok.Za 20 eur je bil no brainer
smile-1.gif

Sem pa ga kupil v jysk in bi vzel tega: http://www.jysk.co.uk/4/52/4312507/a/catalog , če bi ga meli
rolleyes-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Sem ga imel, kot zelo zahteven povem, da je kako slabo leto OK..... potem se zbije, kar se verjetno večina z perjem......

.....no namig , ker sem imel že nekaj povštrov doma, jih je moja operirela in recimo iz enega pa pol nafilala enega in VOILA.......

cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe kolk smo si različni:)

imel sem nek kao super vzglavnik, ki je bil polnjn s koščki pene. Na začetku je še bil nekak. Potem pa je postajal čedalje bolj trd kljub temu, da sem ga pred spanjem stresal... No tako sem ugotovil, da na trdem vzglavniku ne morem spat.
Sem šel v špar in za par € nabavil nek mehki vzglavnik. Zaenkrat super:)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
kot testni zajcek za res vse mozne pojstre, ker imam nonstop probleme z vratom, vam povem da je top shit roba tempur. najslabse, kar nebi kupil niti najvecjemu sovrazniku, pa dormeo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Prvič slišim za Tempur, kje se da to kupiti in kakšne so cene?

Meni je Dormeo kar ok, Ravno prav mehek in visok, ampak po malo več kot pol leta se dogaja z njim kar se z večino..... vedno manj ga je skupaj
smile-1.gif
ko zaspim je še ok, zjutraj pa plata.