Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ma kupte CRDi od hyundaia...pali u dolomitih...pali u Nassfeldu...pali sred sibirije na pokljuki...ne pa ta alter premium vozila z 300kkm
tudi CRDi kašlja pri minus 15, preverjeno!
Citat:
Ma kupte CRDi od hyundaia...pali u dolomitih...pali u Nassfeldu...pali sred sibirije na pokljuki...ne pa ta alter premium vozila z 300kkm
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Čaki, a pri dizlu je treba kaj čakat?
Sem mislu, da je to sam pri traktorjih...
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Čez celo leto ga vžigam po enakem postopku.
Dam kontakt, se pripnem (v tem času ugasnejo kontrolne lučke), vžgem avto, prižgem luči.
Popolnoma enako.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Vankla ma samo Mazda, pa še tega so umaknali iz prodaje...
Pa še to je bil bencinc...
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Jaz ga pa prek mobilca 20 minut prej pokličem, da se mi odtajajo šipe, pa mal pogreje.
Se vsedem pritisnem gumb START in gremo. (Res se mi je pa prejšni bencinar v 20 minutah monogo bolj ogrel kot zdajšni dizl). Pol se pa še mal crkljam z ogrevanimi sedeži.
Citat:
webastoCitat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Sistem?Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Jaz ga pa prek mobilca 20 minut prej pokličem, da se mi odtajajo šipe, pa mal pogreje.
Se vsedem pritisnem gumb START in gremo. (Res se mi je pa prejšni bencinar v 20 minutah monogo bolj ogrel kot zdajšni dizl). Pol se pa še mal crkljam z ogrevanimi sedeži.